Ελλάδα

Επίθεση Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν: “Παγώνει” η μετακίνηση του φρουρού για ανθρωπιστικούς λόγους

Ακούστε το άρθρο

“Παγώνει” για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ η μετακίνηση του φρουρού της πρεσβείας του Ιράν που δέχτηκε την επίθεση του Ρουβίκωνα.

Όπως έγινε γνωστό από το σωματείο ειδικών φρουρών, ο ειδικός φρουρός έχασε την 37χρονη σύζυγό του η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η μετακίνηση του αστυνομικού – μαζί με αυτή του διοικητή του ΑΤ Ψυχικού – είχε αποφασιστεί στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πραγματοποιείται για ό,τι συνέβη τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

«Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη υποκρισία και υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής, της καρτερικότητας, της ΑΞΙΟΠΡΈΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον “πρωταγωνιστή” της “επιδρομής “στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις “σειρήνες’ των επικριτών του, αδιαφόρησε ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα “αργύρια” της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !

Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση η απαράδεκτη συμπεριφορά της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του !!»

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα