ΕΠΣ Ηλείας

ΗΛΕΙΑΚΟΣ  ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: Tεστ σήμερα με Λέοντες!

Ακούστε το άρθρο

Με στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στην Α1 Ηλείας , συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ηλειακό Βαρθολομιού, υπό τις οδηγίες του  έμπειρου Γαστουναίου προπονητή Μιχάλη Καλαρύτη.

Στα αγωνιστικά, ο Ηλειακός Βαρθολομιού έχει εντάξει στο δυναμικό του, τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, τον δεξιό μπακ χαφ Ανδρέα Μαργαρώνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Χάβαρι, ενώ επέστρεψε ο ικανός επιθετικός Διονύσης Ράλλης που πέρσι βρισκόταν στον ΠΑΟ Βάρδας ως τη λήξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Ενώ έχει γίνει ανανέωση της παραμονής με τον πολύ έμπειρο κι έναν εκ των κορυφαίων Ηλείων παικτών, όπως είναι ο Σάκης Τσουκαλάς. Καθώς και με τον πολύτιμο μέσο επιθετικό Αρτις Μπαχα, και το «πολύ εργαλείο» της ομάδας, τον Πέτρο Τσουκαλά. Και τελευταία απέκτησε και τον Σπύρο Μαργαρώνη που πέρυσι αγωνίστηκε σε Δόξα και Χάβαρι! Επόμενο φιλικό είναι σήμερα Κυριακή (6 μ. μ.) στην Αμαλιάδα  κόντρα στους τοπικούς Λέοντες!

 Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο της φιλικό η ομαδα του Ηλειακού επικράτησε στο Βαρθολομιό με σκορ 3 – 2 του , ΑΠΟ Κουρτεσίου, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Όλη η επικαιρότητα