Ελλάδα

Ηράκλειο: Σπαραγμός για τον «άγγελο» που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σε επέμβαση υπεβλήθη ο 18χρονος φίλος της

Ακούστε το άρθρο

Aποχαιρέτησαν τη Μαρία Κλινάκη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 18χρονος που οδηγούσε το δίκυκλο.

Απέραντη θλίψη επικρατεί στην Κρήτη για τη 18χρονη Μαρία Κλινάκη, τον άγγελο που «έφυγε» νωρίς καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης λίγο αφότου έμαθε ότι εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τα όνειρά της δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα και η ίδια «έσβησε» αφήνοντας πίσω της βαρύ πένθος.

Απαρηγόρητοι την αποχαιρέτησαν χθες γονείς, φίλοι και συμμαθητές της από το 8ο Λύκειο, όλοι συντετριμμένοι από το «χτύπημα» της μοίρας.

Στο χειρουργείο ο 18χρονος

Αγωνία την ίδια στιγμή επικρατεί για το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο δίκυκλο το οποίο έπεσε το μοιραίο πρωινό στην οδό Μενεξέδων στο Ηράκλειο. Ο 18χρονος που υπέστη κατάγματα εισήχθη την Τρίτη στο χειρουργείο και νοσηλεύεται πλέον στο ΠΑΓΝΗ.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το 18χρονο κορίτσι υπενθυμίζεται ότι επέβαινε σε δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε ο νεαρός φίλος. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο εξετράπη της πορείας της, χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ στην περιοχή Μεσαμπελιών επί της οδού Μενεξέδων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί η κοπέλα, η οποία δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο 18χρονος.

Πηγή: neakriti.gr

Όλη η επικαιρότητα