Lifestyle

Η Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε «Ελληνίδα θεά» στη δεξίωση του βασιλιά των νησιών Τόνγκα

Ακούστε το άρθρο

«Ελληνίδα θεά» ντύθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στη δεξίωση που έδωσε προς τιμήν της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι ο βασιλιάς των νησιών Τόνγκα, στο παλάτι στην πρωτεύουσα Νουκουαλόφα. Μετά το στιλιστικό ατόπημά της κατά την άφιξη στο νησί του νότιου Ειρηνικού, όταν η δούκισσα του Σάσεξ ξέχασε την ετικέτα στο κόκκινο φόρεμά της, η εμφάνισή της αργότερα στη δεξίωση του βασιλιά Τουπόου και της βασίλισσας Νανασιπάου, «αποζημίωσε» τους θαυμαστές της.

Η πρώην ηθοποιός του νομικού δράματος Suits, που περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη, φόρεσε μάξι λευκή τουαλέτα σε ίσια γραμμή του οίκου Theia Bridal, που ανήκει στον Ιρλανδό σχεδιαστή Ντον Ονέϊλ και ειδικεύεται σε νυφικά και τουαλέτες. Το όνομα του οίκου όπως και οι εντυπωσιακές δημιουργίες του, είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα από την μητέρα του Ήλιου Θεία ή Ευρυφάτεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ με αυτή την εμφάνισή της θύμισε την λευκή τουαλέτα της σχεδιάστριας Στέλλα Μακάρτνεϊ που είχε φορέσει στη δεξίωση του γάμου της στις 19 Μαΐου. Μάλιστα, στην ίδια δεξίωση η σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι είχε βάλει και το δαχτυλίδι με ακουαμαρίνα, που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και το οποίο φόρεσε ξανά στη δεξίωση του βασιλιά των νησιών Τόνγκα. Η γοητευτική δούκισσα ολοκλήρωσε την «θεϊκή» εμφάνισή της με μαύρο clutch και γόβες στο ίδιο χρώμα.

mar1

Κατά την είσοδο του λαμπερού ζευγαριού στη δεξίωση η ορχήστρα έπαιζε το τραγούδι Imagine του Τζον Λένον αλλά ακολούθησε και παραδοσιακή μουσική. Η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν υψηλόβαθμους αξιωματούχους της κυβέρνησης των νησιών και μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι ευχαρίστησε τον υπουργό Παιδείας, που έδωσε άδεια στους μαθητές να υποδεχθούν το ζευγάρι με σημαίες στο αεροδρόμιο.

Η συμβουλή Ρωσίδας γιατρού στην εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ

Ανάμεσα στους καλεσμένους της δεξίωσης ήταν και ο Νεοζηλανδός δικαστής Τσάρλς Κάτο με την Ρωσίδα σύζυγό του, που είναι γιατρός. Η Μίριαμ Κάτο δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους πως ως γιατρός ανησυχεί για τη Μέγκαν Μαρκλ, που αν και έγκυος κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. «Της ζήτησα να προσέχει τον εαυτό της και μου υποσχέθηκε πως θα το κάνει», ανέφερε η γιατρός. Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιούν 16ήμερη περιοδεία στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι, τα νησιά Τόνγκο και τη Νέα Ζηλανδία, όλα κράτη της βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα