Μουσική

Η Amy Winehouse «επιστρέφει» στην σκηνή ως… ολόγραμμα!

Ακούστε το άρθρο
Οι θαυμαστές της βρετανίδας τραγουδίστριας, Amy Winehouse, η οποία πέθανε το 2011 σε ηλικία μόλις 27 ετών, θα μπορέσουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας της στο Reuters, θα γίνουν μια σειρά από συναυλίες, στις οποίες η Amy Winehouse θα είναι… εκεί. Κι αυτό διότι θα παρουσιάζεται το ολόγραμμα της τραγουδίστριας, ο θάνατος της οποίας σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο πριν επτά χρόνια.

Η περιοδεία αναμένεται να ξεκινήσει το 2019 και στόχος των παραγωγών είναι να διαρκέσει τρία ολόκληρα χρόνια και να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Το ολόγραμμα της Amy Winehouse θα προβάλλεται στην σκηνή, μπροστά στο συγκρότημα των μουσικών που θα συνοδεύουν την μαγική της φωνή.

Ο Mitch Winehouse, πατέρας της Amy, δήλωσε πως όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Ίδρυμα Amy Winehouse, το οποίο ιδρύθηκε μετά τον θάνατό της με σκοπό να βοηθά νέους ανθρώπους που δοκιμάζονται από καταχρήσεις ουσιών.

Ακόμη δήλωσε πως η ιδέα του ήρθε επειδή είδε παρόμοια μουσικά event που χρησιμοποιούσαν ολογράμματα και το θεωρεί μια εξαιρετική ιδέα τόσο για να ικανοποιηθούν οι αμέτρητοι θαυμαστές της κόρης του, όσο και για να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ίδρυμα που φέρει το όνομά της.

Η οικογένεια της Amy Winehouse θα έχει τον… τελικό λόγο για το show, το οποίο εικάζεται πως θα έχει διάρκεια από 75 μέχρι και 110 λεπτά.

«Η κληρονομιά της δεν σχετίζεται πια μόνο με την μουσική. Η κληρονομιά της είναι κάτι διαφορετικό. Σχετίζεται με το να βοηθάμε νέους ανθρώπους», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η υπέροχη Amy Winehouse και το τραγικό φινάλε

Amy Winehouse

Η Amy Winehouse θεωρούνταν -και όχι άδικα- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της. Πέθανε από δηλητηρίαση, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, το 2011, στο σπίτι της στο Λονδίνο. Ήταν μόνο 27 ετών…

Η ερμηνεύτρια επιτυχιών όπως το Rehab (παντοτινή… ειρωνεία) και το εκπληκτικό Back to Black, πάλευε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σχεδόν καθόλη την διάρκεια της καριέρας της.

Πηγή: reuters.com

Όλη η επικαιρότητα