Ψυχαγωγία

Καινούριο ριάλιτι θα… μπαίνει κατευθείαν στο ψητό

Ακούστε το άρθρο

Στην εποχή του Tinder και των εύκολων εφήμερων σχέσεων κάποιοι σκέφτηκαν ότι έλειπε ένα ριάλιτι, το οποίο πρώτα θα έβαζε τους διαγωνιζόμενους να κάνουν σεξ και μετά θα τους ακολουθούσε για να διαπιστώσει αν ταιριάζουν ερωτικά.

Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί, γαλλικής καταγωγής, της εταιρείας We Make έκαναν πράξη την τάση για γρήγορο και εύκολο σεξ της εποχής χωρίς αισθηματικούς δεσμούς και στο νέο ριάλιτι, που θα ονομαστεί «Making Love», οι διαγωνιζόμενοι ψάχνουν για ταίρι δια της πλαγίου.

Έτσι δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό σόου γνωριμιών όπου οι διαγωνιζόμενοι πρώτα δοκιμάζουν τους υποψήφιους συντρόφους στο κρεβάτι και μετά καταλαβαίνουν αν τους έχουν ερωτευτεί.

Όπως αναφέρει και το france24.com, τα ζευγάρια αυτά δεν επελέγησαν τυχαία. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, από «επιστημονικής πλευράς», είναι ταιριαστά χωρίς όμως να διευκρινίζουν τη μέθοδο «ζευγαρώματος» που εφαρμόζουν.

Συνολικά μιλάμε για έξι διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ψάχνουν για το άλλο τους μισό. Μετά την ερωτική επαφή, επιλέγουν αν θα προχωρήσουν σε κάποια σχέση. Οι παραγωγοί εξηγούν «πίσω από τις κάμερες (στα υπνοδωμάτια) τα ζευγάρια θα επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια. Ο φακός θα δείχνει στιγμιότυπα από τη συνεύρεση του ζευγαριού κάνοντας focus στα πρόσωπα μετά το τέλος της ερωτικής πράξης, αν λάμπουν δηλαδή ή είναι κατηφή. Μετά τη σεξουαλική πράξη, οι διαγωνιζόμενοι θα πηγαίνουν ένας-ένας στο μπάνιο. Κλείνοντας την πόρτα θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με την σεξουαλική απόδοση του υποψήφιου συντρόφου.

Μετά τη συνεύρεση οι κάμερες θα παρακολουθούν για αρκετές εβδομάδες την εξέλιξη της γνωριμίας των ζευγαριών: Αν, δηλαδή, θα καταλήξει σε σχέση ή αν θα παραμείνουν φίλοι με οφέλη: Να κάνουν δηλαδή σεξ αλλά να μην δεσμεύονται αφού θα είναι μόνο φίλοι».

Τέλος, παρόλο που οι παραγωγοί είναι Γάλλοι, οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι είναι Βρετανοί.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα