Μεσσηνία

Καλαμάτα: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή – 3 τραυματίες, σοβαρά ο ένας

Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα – το πιο σοβαρό από όλα της ημέρας – σημειώθηκε στις 20:00 περίπου το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σιδηροδρομικού σταθμού, λίγα μέτρα από την Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

Μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο επιβαίνοντες, έφυγε από το δρόμο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε μία κοπέλα που περπατούσε εκείνη την ώρα μαζί με μια φίλη της στην πλατεία!
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο συνοδηγός της μηχανής σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα και να μεταφερθεί πρώτος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ενώ λίγο αργότερα με άλλο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ο οδηγός της μηχανής, που είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν και αυτός τραυματισμένος.


Η κοπέλα που στάθηκε πολύ τυχερή, περπατούσε με μία φίλη της, η οποία σοκαρισμένη δήλωσε στο Messinialive ότι “δεν θυμάμαι τίποτα από το γεγονός. Aκούσαμε ένα θόρυβο και ξαφνικά η μηχανή έπεσε πάνω μας! Γύρισα το κεφάλι μου και είδα τρία άτομα, μαζί με την φίλη μου, πεσμένα στο πεζοδρόμιο“. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Messinialive ότι “είδα τη μηχανή μεγάλου κυβισμού να ανεβαίνει την οδό Σιδηροδρομικού σταθμού με μεγάλη ταχύτητα και με τους δύο επιβαίνοντες να μη φοράνε κράνος.


Για άγνωστο λόγο, στο σημείο που ήταν μια σκοτωμένη γάτα, αντί να στρίψει αριστερά, έχασε η μηχανή την ισορροπία της και συνέχισε ευθεία. Αποτέλεσμα ήταν να ανέβει το πεζοδρόμιο και να πέσει μπροστά στο σκαλοπάτι των αγαλμάτων, με συνέπεια να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι. Η κοπέλα χτυπήθηκε ελαφρά στα πόδια από την πτώση των δυο ανδρών και νομίζω σώθηκε από θαύμα“! H νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη μετά από λίγα λεπτά, προσπαθούσε να συνηδειτοποιήσει ότι σώθηκε από θαύμα με ελαφριά τραύματα στα πόδια. Στη συνέχεια αποχώρησε συνοδευόμενη από φιλικά της πρόσωπα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και δεκάδες περαστικοί, ενώ τα ασθενοφόρα ήρθαν μετά από λίγα λεπτά και παρέλαβαν τους τραυματίες.

Πηγή: messinialive.gr

Όλη η επικαιρότητα