Μπάσκετ

Κόροιβος: “Κλοπή αποτελέσματος”

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση για τον αγώνα με την Καρδίτσα, κάνοντας λόγο για “κλοπή” αποτελέσματος, παραθέτοντας μάλιστα και VIDEO.

Ο Κόροιβος ηττήθηκε στην Καρδίτσα στην πρεμιέρα της Α2 με 77-78 από καλάθι του Νίκου Κακλαμάνου στο φινάλε. Στην ομάδα της Αμαλιάδας όμως θεωρούν ότι αυτή η ήττα ήρθε λόγω διαιτητικών λαθών στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, εκδίδοντας ανακοίνωση επί του θέματος, όπου κάνουν λόγο για “κλοπή αποτελέσματος”, παραθέτοντας και τις σχετικές φάσεις με VIDEO.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΚΛΟΠΗ αποτελέσματος…

20,6” πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ειναι 74-75 ο κ. Ξενικακης δεν βλέπει 2 παραβάσεις μέσα σε 3-4”, τα πεντακαθαρα βήματα του Μαγκουνή αλλά και το τάκλιν του Κακλαμάνου πάνω στο Θεοδωράκο που τον στέλνει εκτός γηπέδου!!! Σε αυτη την φάση ο κ. Ξενικάκης ανακάλυψε ότι ο Θεοδωράκος πάτησε γραμμή (αουτ δηλαδη και η μπάλα στην Καρδίτσα) και στην επαναφορά η Καρδίτσα βάζει καλάθι και το σκορ γίνεται 76-75. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ.Ξενικάκης διαμορφώνει αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας μέσα σε 10 ημέρες, μετά τον αγώνα κυπέλλου με το Ανατόλια, οπου σε ληγμένο χρόνο ανακάλυψε ανυπαρκτο φάουλ εις βάρος μας, που οδήγησε σε 2 βολές και νέα παράταση…

Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα ίχνος έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα μας από εδώ και στο εξής από κανέναν κύριο διαιτητή. Ό,τι αξίζουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο θα το παίρνουμε, χωρίς εκπτώσεις!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Καρδίτσας και τον κόσμο της για την άψογη φιλοξενεία!”

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΚΛΟΠΗ αποτελέσματος…20,6'' πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ειναι 74-75 ο κ. Ξενικακης δεν βλέπει 2 παραβάσεις μέσα σε 3-4'', τα πεντακαθαρα βήματα του Μαγκουνή αλλά και το τάκλιν του Κακλαμάνου πάνω στο Θεοδωράκο που τον στέλνει εκτός γηπέδου!!! Σε αυτη την φάση ο κ. Ξενικάκης ανακάλυψε ότι ο Θεοδωράκος πάτησε γραμμή (αουτ δηλαδη και η μπάλα στην Καρδίτσα) και στην επαναφορά η Καρδίτσα βάζει καλάθι και το σκορ γίνεται 76-75. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ.Ξενικάκης διαμορφώνει αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας μέσα σε 10 ημέρες, μετά τον αγώνα κυπέλλου με το Ανατόλια, οπου σε ληγμένο χρόνο ανακάλυψε ανυπαρκτο φάουλ εις βάρος μας, που οδήγησε σε 2 βολές και νέα παράταση… Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα ίχνος έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα μας από εδώ και στο εξής από κανέναν κύριο διαιτητή. Ό,τι αξίζουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο θα το παίρνουμε, χωρίς εκπτώσεις!Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Καρδίτσας και τον κόσμο της για την άψογη φιλοξενεία!

Gepostet von Koroivos BC / ΑΣΑ Κόροιβος am Sonntag, 7. Oktober 2018

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα