Ελλάδα

«Λύγισε» η Μις Υφήλιος για τη μητέρα της που βρήκε τραγικό θάνατο από τον θείο της (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζουν τα λόγια της Μις Υφήλιος για τον άδικο και τραγικό χαμό της μητέρας της από τον θείο της. Το θύμα δολοφονήθηκε άγρια με περισσότερες από 50 μαχαιριές. Το έγκλημα συγκλόνισε την Κρήτη και το πανελλήνιο, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη «λύγισε» μπροστά στην κάμερα της εκπομπή «Μαζι σου«, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. «Η μαμά μου πάντα έλεγε σε μένα και τα αδέρφια μου να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι. Αυτές τις ώρες περνάμε πολύ δύσκολα όμως έχουμε ο ένας τον άλλο και ο πόνος γίνεται πιο απαλός», ήταν τα πρώτα λόγια της κόρης του θύματος.

Στην ερώτηση του Στρατή Λημνιού για τις σχέσεις που είχε η μητέρα της με τον θείο της, εκείνη απάντησε πως οι σχέσεις τους ήταν τυπικές και ποτέ δεν υπήρχαν εντάσεις και φασαρίες μεταξύ τους. Όταν ρωτήθηκε ποια πιστεύει ότι είναι η αφορμή αυτής της τραγικής πράξης εκείνη απάντησε ότι η μόνη δικαιολογία που μπορεί να σκεφτεί και να δώσει στο θείο της είναι ότι η αδερφή της του ζήτησε  να φύγει από το σπίτι τους έπειτα από τρία χρόνια φιλοξενίας και η αδικοχαμένη μητέρα συμφώνησε.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα