Lifestyle WEB tv

«Μετά από 12 χρόνια σχέσης λέω τη σύντροφο μου γυναίκα μου» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μιλώντας στο «Καλοκαίρι μαζί στις 1ο, αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» και αν τον βοήθησε, λέγοντας: «Σαφώς και η επιτυχία από τα «Κλεμμένα Όνειρα» με βοήθησε πάρα πολύ, θα ήταν απίστευτα υποκριτικό να πω το αντίθετο. Υπάρχει μια προκατάληψη, μια αντίληψη για το πως αντιμετωπίζουν τα πράγματα οι άνθρωποι που ασχολούνται με κάτι πιο εμπορικό. Ενδεχομένως σε άλλους κύκλους να μην σε εμπιστεύονται τόσο πολύ. Σε σημείο να μην δοκιμάζουν καν να σε δουν. Όπως σε όλες τις δουλειές, υπάρχουν φατρίες, υπάρχουν ομάδες, άνθρωποι που συνεργάζονται.

Το οικονομικό είναι μια από τις σκέψεις γιατί πρέπει και να ζήσουμε. Αν βέβαια είναι ένα κείμενο ή ένας συνεργάτης που να με εξιτάρει τόσο πολύ που να θέλω οπωσδήποτε να το κάνω, θα βάλω σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα.»

«Θεωρώ πάρα πολύ χρήσιμη την ύπαρξη της θρησκείας, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω στον παππού που είναι πάνω στο σύννεφο και επεμβαίνει και κάνει. Δεν μπορώ να πιστέψω σε αυτό, γιατί δεν μου το επιτρέπει η λογική μου», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο οποίος είναι 12 χρόνια μαζί με τη σύντροφο του.

«Είμαι επί 12 χρόνια σε σταθερή σχέση. Η γυναίκα μου. Μετά από 12 χρόνια δεν μου βγαίνει να την πω κοπέλα μου. Δεν βλέπω γιατί να μην παντρευόμουν, απλά δεν έχει προκύψει. Αν μου έλεγε η μάνα μου «Δεν θα παντρευτείς να σε δω γαμπρό», θα παντρευόμουν. Αλλά ούτε η μάνα μου μου λέει κάτι τέτοιο. Μια πολυμελής οικογένεια θα ήταν το όνειρό μου.

Την απιστία δεν θα την δεχόμουν και ούτε θα το έκανα. Θεωρώ ότι ήταν κάτι εξαιρετικά επιπόλαιο, ως πιο νέος. Η ανάγκη της επιβεβαίωσης. Είναι λάθη που κάνουμε και μαθαίνουμε.»

https://youtu.be/P6V702Favks

ΠΗΓΗ: zappit

Όλη η επικαιρότητα