Lifestyle

Μπραντ Πιτ & Τζένιφερ Άνιστον: Επισήμως δεν είναι και πάλι μαζί

Ακούστε το άρθρο

Πριν από λίγες εβδομάδες, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα σε lifestyle περιοδικό το οποίο ισχυριζόταν ότι ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκονται μαζί σε μήνα του μέλιτος στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το άρθρο, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του, μετά από το χωρισμό το 2005. Μάλιστα, πηγές ανέφεραν ότι οι δυο τους «κάνουν το καλύτερο δυνατόν ώστε να πετύχουν στο επόμενό βήμα της σχέσης τους», προσθέτοντας ότι «το κοινό τους όνειρο για επανασύνδεση κάνει τον “κύκλο” του και ο δεύτερος γάμος είναι γεγονός».

Η «είδηση» όμως δεν σταματά εκεί. Το κείμενο περιγράφει τις λεπτομέρειες του υποτιθέμενου γάμου, γράφοντας ότι μετά την τελετή, στην οποία παρευρισκόμενοι ήταν φίλοι, συγγενείς και τα παιδιά του Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, οι Πιτ και Άνιστον θα επισκεφτούν το Πορτοφίνο και τη Σαρδηνία.   

Πρόκειται για μια ψευδή είδηση, καθώς η Άνιστον πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Murder Mystery», που πραγματοποιούνται στο Μιλάνο. Επιπλέον, οι μάνατζερ των δυο ηθοποιών έχουν πει επανειλημμένα ότι οι δυο τους έχουν να συναντηθούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Λίγες μέρες νωρίτερα η πολύ καλή φίλη της Άνιστον, Πόρσια Ντε Ρόσι δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly ότι τα όσα έχουν γραφτεί αποτελούν φήμη και το πρώην ζευγάρι δεν έχει συναντηθεί καθόλου. «Το γνωρίζω πολύ καλά. Δεν ισχύουν οι φήμες», λέει η Ντε Ρόσι. 

Πηγή: HuffPost 

Όλη η επικαιρότητα