Ελλάδα

Νέα τροπή για τους ληστές στα Βόρεια Προάστια – Ύποπτοι για παρακολούθηση κορυφαίου οικονομικού παράγοντα

Ακούστε το άρθρο
– Περίεργη “τροπή” παίρνει η υπόθεση της άγριας καταδίωξης στα Βόρεια Προάστια – Μπλεγμένοι σε ακόμα πιο… “βαθιά” νερά οι δύο δράστες – Ύποπτοι για την παρακολούθηση κορυφαίου οικονομικού παράγοντα

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της άγριας καταδίωξης στα Βόρεια Προάστια το απόγευμα της Τετάρτης (24.10.2018), η οποία έληξε με την σύλληψη των δύο ληστών που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι ληστές είναι πιθανόν να παρακολουθούσαν κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της χώρας. Κι αυτό γιατι στις 31 Αυγούστου, η συνοδεία του προσώπου αυτού είχε εντοπίσει δύο άτομα πάνω σε μηχανή, των οποίων η περιγραφή ταιριάζει με των συλληφθέντων, να παρακολουθούν τον παράγοντα.

Τότε στις έρευνες είχε εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική, χωρίς ωστόσο να βρει κάτι. Με τις τελευταίες εξελίξεις όμως, η υπόθεση φαίνεται πως ενεργοποιείται και πάλι.

Κινηματογραφική καταδίωξη

Τα όσα εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα (24.10.2018) ήταν βγαλμένα… από ταινία. Μεγάλη ομάδα της αστυνομίας με περιπολικό και μηχανές της Άμεσης Δράσης, κυνηγούσαν μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο ληστές, οι οποίοι είχαν μόλις πραγματοποιήσει ληστεία,

Η καταδίωξη μάλιστα κράτησε πάνω από 1,5 ώρα!

Το κυνηγητό τελείωσε στην οδό Πλαστήρα στην Νέα Ερυθραία και οι άνδρες συνελήφθησαν. Πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται σε σπείρα που «άρπαζε» τσάντες και προσωπικά αντικείμενα από γυναίκες, ενώ το όλο «σκηνικό» κράτησε περίπου από τις 16:30 μέχρι τις 18:15.

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα