Κόσμος

Νήπια επέζησαν για μέρες χωρίς νερό και τροφή σε αυτοκίνητο που έπεσε σε φαράγγι

Ακούστε το άρθρο

Ο μικρός Κάιλεν γεμάτος τραύματα περπατούσε σε κατάσταση σοκ σε δρόμο του Κάμντεν, στην Κομητεία Ουατσίτα του Αρκάνσας. Ντόπιοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία που τον εντόπισε και τον μετέφερε στις εγκαταστάσεις της.

Οι αστυνομικοί τον φρόντισαν και του πρόσφεραν τροφή ενώ δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία μου μήπως και κάποιος αναγνωρίσει το μικρό αγόρι και δώσει πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Μια οικογένεια επικοινώνησε με τις αρχές και ενημέρωσε πως το αγοράκι ονομάζεται Κάιλεν Χόλιμαν, είναι τριών χρόνων και εδώ και κάποιες μέρες είχε εξαφανιστεί μαζί την μητέρα του και τον μικρότερο αδερφό του. Την τελευταία φορά που τους είδαν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα τους.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σημείο που εντοπίστηκε το παιδί και ψάχνοντας την περιοχή ανακάλυψαν σε ένα φαράγγι ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο, το οποίο δεν φαινόταν από το δρόμο. Έξω από το όχημα εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της μητέρας, ενώ μέσα στα συντρίμμια, οι αστυνομικοί βρήκαν ζωντανό τον ενός έτους αδερφό του Κάιλεν, που βρισκόταν δεμένος στο παιδικό καρεκλάκι. Το βρέφος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα παιδιά έμειναν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ημέρες εγκλωβισμένα στο αυτοκίνητο χωρίς νερό και τροφή. Οι αστυνομικοί έχουν μείνει έκπληκτοι με τη γενναιότητα του Κάιλεν και ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν πως το 3χρονο αγοράκι κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια.

Εκτιμούν πως με κάποιο τρόπο κατάφερε να απασφαλίσει τη ζώνη στο παιδικό καθισματάκι του και να βγει από την ηλιοροφή. Στη συνέχεια περπάτησε μέσα από θάμνους μέχρι να φτάσει στο δρόμο.

«Αν δεν είχε καταφέρει να βγει από το όχημα, θα ήταν μια τρομακτική κατάσταση και πιθανότατα θα μιλάγαμε για τρεις θανάτους ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε και οι δύο ήταν τραυματισμένοι. Βίωσαν μια κόλαση εκεί κάτω», ανέφερε ο αξιωματικός του τμήματος αστυνομικών ερευνών της Ουατσίτα, Νέιθαν Γκρίλει μιλώντας στο People. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στα 11 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, ποτέ δεν έχω δει κάτι τόσο τραγικό και συνάμα εκπληκτικό. Στο τέλος της ημέρας, αυτό το παιδί είναι ο ήρωας που έσωσε τον αδερφό του», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα