Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Νέο φιλικό με ΠΑΟΒ στις 5/9

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Τραγανού που θέλει στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής να είναι πανέτοιμη.

Η ομάδα του Τραγανού στα έως τώρα φιλικά έχει δείξει καλή εικόνα και αγώνα με τον αγώνα θα είναι και καλύτερη.

Όσον αφορά την συνέχεια των φιλικών, η Νίκη παίζει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΒ στο Τραγανό, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, που σίγουρα θα βοηθήσει τον Σπύρο Αντωνόπουλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.

Στα μεταγραφικά δεν είχαμε κάποια εξέλιξη καθώς ο υπό δοκιμή Γκανέζος επιθετικός Κλεμέντε Οσειμπονσου δεν είναι σίγουρο αν τελικά αποκτηθεί.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας

Μεγάλη ανταπόκριση έχει η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας, καθώς έχει διατεθεί μεγάλος αριθμός καρτών γεγονός που σημαίνει ότι οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίνονται για άλλη μια φορά και αποδεικνύουν ότι είναι η δύναμη της Νίκης Τραγανού. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα συνεχιστεί έως την έναρξη του πρωταθλήματος, ενω η ομάδα προχώρησε σε έκδοση καρτών διαρκείας για τις γυναίκες σε ειδική τιμή, που και αυτές έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Οποίος επιθυμεί να γίνει κάτοχος κάρτας διαρκείας μπορεί να απευθυνθεί στα άτομα του Διοικητικού συμβουλίου για να την προμηθευτή.

Όλη η επικαιρότητα