Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: Τι είδαμε από τους νέους

Ακούστε το άρθρο

Δυνατό φιλικό έδωσε την περασμένη Κυριακή η Νίκη Τραγανού που αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο βαθμός του τεστ για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ήταν οπωσδήποτε θετικός, με τον χρόνο να κυλά υπέρ των πρωταθλητών Ηλείας που αναμένεται να είναι έτοιμοι στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως είναι φυσιολογικό, πέρα από την αντίδραση της ομάδας κόντρα σε έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας, την οποία η Νίκη θα αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της σεζόν, τα βλέμματα των περισσότερων ήταν στραμμένα πάνω στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδωσαν μια γεύση για το πρέπει να περιμένουμε φέτος από αυτούς.

Και αν ο Φώτης Σκοζάι είναι γνωστός στο ευρύ κοινό της Ηλείας και όσο αν είναι νωρίς ακόμα άπαντες γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που χτίζει ο Σπύρος Αντωνόπουλος, προχθές ήταν η σειρά των Σιζνιέφσκι, Ακασού και Χατζηλιόντα να συστηθούν στο κοινό του Τραγανού.Ο Πολωνός τερματοφύλακας έπαιξε για πρώτη φορά βασικός (στο Επιτάλιο είχε ξεκινήσει ο Αντωνόπουλος) και ήταν σταθερός και καλός τις εξόδους του.

Από την άλλη, ο  Ζαν Μπατίστ Ακασού όπως αναμενόταν έτσι και αλλιώς, αναμένεται να αποτελέσει βαρόμετρο στο φετινό παιχνίδι της Νίκης.

Ασταμάτητο τρέξιμο, κάλυπτε χώρους και έκοβε όποτε χρειάστηκε.Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, ο Ανδρέας Χατζηλιόντας ο οποίος παρά το γεγονός ότι μετρά μόλις λίγες μέρες στο Τραγανό, στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, φανέρωσε πτυχές των δυνατοτήτων του παίζοντα πίσω από το σέντερ φορ, αποσπώντας αρκετές φορές το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου με τις ενέργειες του.Στο προχθεσινό ματς, αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμήν Γκανέζος μεσοεπιθετικός Κλεμέντε Οσειμπονσου, ένας αρκετά ταχύς ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Μούρους (Γ΄Ισπανίας), για τον οποίο πάντως εκκρεμεί η απόφαση του Αντωνόπουλου, αφού θέλει να τον δει κάποιες μέρες ακόμα.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Γιάννης Φερεκίδης που πέρσι αγωνίστηκε στον Ενιπέα Λαντζοΐου και πιθανότατα θα αποκτηθεί.

«Φεύγουν» τα διαρκείας

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη. Ήδη, έχει διατεθεί μεγάλος αριθμός καρτών γεγονός που σημαίνει ότι οι φίλοι της ομάδας ανταποκρίνονται για άλλη μια φορά και αποδεικνύουν ότι είναι η δύναμη της Νίκης Τραγανού. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα συνεχιστεί έως την έναρξη του πρωταθλήματος.Ο σύλλογος, επίσης, προχώρησε σε έκδοση καρτών διαρκείας για τις γυναίκες σε ειδική τιμή, που και αυτές έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Οποίος επιθυμεί να γίνει κάτοχος κάρτας διαρκείας μπορεί να απευθυνθεί στα άτομα του Διοικητικού συμβουλίου για να την προμηθευτή.

Εγγραφές στην ακαδημία.

Στο μεταξύ, άρχισαν οι έγγραφες στην Ακαδημία της Νίκης για το νεο έτος με προπονητή τον Γιώργο Γεωργιόπουλο που από φέτος θα έχει δίπλα του την Αγγελική Θεοδωροπούλου. Οι έγγραφες γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Τραγανού, απο τις 5 μ.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ. Για σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932408481 – Γκογκάκης Παναγιώτης.

Όλη η επικαιρότητα