Γ Εθνική

Νίκη Τραγανού: «Mπαμ» με Χατζηλιόντα!

Ακούστε το άρθρο

Κόσμο έχει βαλθεί να τρελάνει η Νίκη Τραγανού με τις μεταγραφικές κινήσεις που ολοκληρώνει, με το ένα μπαμ να διαδέχεται το άλλο και το χθεσινό να είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο, αφού οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα!

Μιλάμε άλλωστε για ένα ποδοσφαιριστή με χρόνια παρουσίας στο χώρο και στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 31χρονος (28/06/1987) επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Ρόδου, Καλαμάτα, Ιάλυσο, Κισσαμικό, Αμπελωνιακό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Εθνικό, Καστοριά και Λάρισα.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ανακοινώθηκε από την Κόρινθο ωστόσο η συμφωνία χάλασε, με τη Νίκη να καιροφυλαχτεί και να τον «αρπάζει», βάζοντας στην φαρέτρα του Σπύρου Αντωνόπουλου ένα πολύ δυνατό όπλο.

Η ανακοίνωση

«Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού Ανδρέα Χατζηλιόντα, ο οποίος έχει παραστάσεις από όλες τις εθνικές κατηγορίες. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλές επιτυχίες!!!!»

Από εδώ και πέρα, και εν αναμονή της κατάρτισης των ομίλων, οι Πρωταθλητές Ηλείας συνεχίζουν την αναζήτηση για ένα στόπερ που εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει και τις μεταγραφές ενώ αύριο στις 6 μ.μ. η Νίκη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της.

Όλη η επικαιρότητα