Ηλεία

Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου: Επιβράβευση για την ανακύκλωση

Ακούστε το άρθρο

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείο – Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, για τη συνδρομή του στην ανάπτυξη της ανακύκλωσης στο σχολείο, βάζοντας το μέσα στην δεκάδα με τα σχολεία που έχουν με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, βράβευσε σε μια σεμνή τελετή η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρησης ΕΠΙ.ΝΟ.Ο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου, και συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννη Βουρλούμη, η αντιπροέδρος Μαργαρίτα Χιώνη και η ταμίας Ιωάννα Κοκκίνου, παρουσία του διευθυντή του σχολείου Αθανάσιου Κατσίμπελη και όλων των μαθητών.

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία  σε θέματα περιβάλλοντος μιας και μέσα σε αυτό ζουν και αναπνέουν και τα δικά τους  παιδιά – μαθητές, και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να εμπνεύσει γονείς και μαθητές, έκανε πραγματικότητα την Ανακύκλωση. Με την συλλογή χαρτιού και  χρησιμοποιημένων λαδιών (τηγανελαίων) από το σπίτι και την εργασία (μονάδες εστίασης) συγκέντρωσε μια μεγάλη ποσότητα τέτοιων λαδιών και  κατάφερε να βρίσκεται στα 10 πρώτα σχολεία του Νομού  Ηλείας που έχουν υλοποιήσει την Ανακύκλωση.

Τα παιδιά μόλις ενημερώθηκαν για την βράβευση όλης αυτής της προσπάθειας για την Ανακύκλωση χάρηκαν ιδιαίτερα, δίνοντας υπόσχεση πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια  παροτρύνοντας όλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση. Από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετέχουν  στην δράση, με τα σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και τα παιδιά.

Όλη η επικαιρότητα