ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Με Ι. Κολόκα στο Σκουροχώρι!

Ακούστε το άρθρο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν  χθες, μπαίνοντας ουσιαστικά στην τελική ευθεία για την δύσκολη πρεμιέρα της 22 Σεπτεμβρίου στη Ν. Μανωλάδα, κόντρα στην τοπική Δόξα, οι παίκτες του Ξενοφώντα Κρεστένων.

Μια τελική ευθεία που περιλαμβάνει φιλικό ματς προετοιμασίας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Σκουροχωρίου κόντρα στον τοπικό Λ. Αστέρα, και ίσως ένα ακόμα την ερχόμενη Κυριακή! Το ευχάριστο πάντως είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, και το κλίμα είναι αρκετά ευδιάθετο μετά και την απόκτηση του Γιάννη Κολόκα(πρώην παίκτη του Πανηλειακού), για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!

Ο έμπειρος κι υψηλόσωμος 33χρονος (γεννηθείς το 1985) Πύργιος παίκτης, έχει ξεκινήσει από τους Νέους του Πανηλειακού, κι από το 2003 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα.

Αγωνίστηκε σε αυτήν σε, Β’, Γ’, Δ’ Εθνική, ως το 2009 όπου μεταπήδησε στον Εθνικό Αστέρα (Β’ Εθνική) για μια σεζόν.

Κι επέστρεψε στον Πανηλειακό το 2010 (στην τότε επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική), αγωνιζόμενος σε αυτήν για τρεις σεζόν στη Γ’ Εθνική ως το καλοκαίρι του 2013.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα την πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (άνοδος) και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τότε.

Και την επόμενη σεζόν 2015-2016 στον Παναιγιάλειο, επίσης Β’ Εθνική.

Πρόπερσι (2016-2017), στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Εργοτέλη (Γ’ Εθνική, που στη συνέχεια πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο και άνοδο στη Β’ Εθνική) και στο δεύτερο μισό στον Πανελευσινιακό, στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.

Πέρυσι επέστρεψε στον Πύργο και τον Πανηλειακό, στο ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας του τόπου του σε Εθνική κατηγορία κι αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Όλη η επικαιρότητα