Lifestyle WEB tv Ποδόσφαιρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαλαρώνει στην πισίνα λίγο μετά τον βιασμό της 34χρονης Αμερικανίδας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, απεικονίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαλαρώνει και να δέχεται τις υπηρεσίες ενός μασέρ στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο του 2009. Το βίντεο καταγράφηκε λίγες ώρες αφότου ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε βιάσει παρά φύσιν την 34χρονη Κάθριν Μαγιόργκα στη σουίτα του ξενοδοχείου Palms Hotel, όπως, τουλάχιστον, η ίδια υποστηρίζει.

Την Κυριακή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αρνείται πως βίασε την Αμερικανίδα και χαρακτηρίζει «fake news» τα όσα εκείνη καταγγέλλει, ταξίδεψε από την Ιταλία στη Λισαβόνα για να συναντηθεί με τους δικηγόρους του και να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή, αφού σύντομα η αστυνομία του Λας Βέγκας, αναμένεται να καλέσει τον παίκτη για ανάκριση.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Correio da Manha η υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του διεθνή άσου θα υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως η πρώην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης, τον πίεσε το 2009 να υπογράψει «συμφωνία σιωπής» με την 34χρονη και σε αντάλλαγμα να της δώσει το ποσόν των 375.000 δολαρίων. Η εφημερίδα επικαλείται «πηγή κοντά στην υπόθεση» και αναφέρει πως εκείνη την εποχή ο Ρονάλντο είχε υπογράψει με την «βασίλισσα» ένα ακριβό συμβόλαιο και η ισπανική ομάδα ήθελε να προστατεύσει την εικόνα του παίκτη. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής ήταν αντίθετος με την εξαγορά της σιωπής της Αμερικανίδας αλλά «η επένδυση της Ρεάλ ήταν μεγάλη και αν και η ομάδα δεν αμφισβητούσε τις εντός γηπέδου ικανότητές του, φοβόταν για τις συνέπειες της συμπεριφοράς του εκτός γηπέδου».

Η μητέρα του 33χρονου γόη των γηπέδων έστειλε μήνυμα στήριξης στο γιο της την Τετάρτη μέσω Instagram. «Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, είμαστε μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά. Ο θεός είναι μεγάλος», έγραψε η Ντολόρες Αβέιρο καθισμένη χαλαρά σε έναν κόκκινο καναπέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από τη συνάντηση με τους δικηγόρους του, βρήκε χρόνο στη Λισαβόνα να το ρίξει έξω σε μπαρ παρέα με την καλλίγραμμη νεαρή σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα