Κόσμος

Ο πατέρας ο δολοφόνος των τριών κοριτσιών, της γυναίκας και της μητέρας της στην Αυστραλία

Ακούστε το άρθρο
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει την Αυστραλία τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δράστης της δολοφονίας των τριών μικρών κοριτσιών, της μητέρας και της γιαγιάς τους είναι ο ίδιος τους ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα ζούσε επί ημέρες με τα πτώματά τους!

Ο 24χρονος δράστης ονομάζεται Άντονι Ρόμπερτ Χάρβει, παραδόθηκε χθες στις αρχές και αμέσως του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της Αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ στην Αυστραλία, ο δράστης χρησιμοποίησε διάφορα όπλα για να δολοφονήσει τις κόρες, την γυναίκα και την πεθερά του. Μεταξύ άλλων ένα αμβλύ αντικείμενο και διάφορα μαχαίρια.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δυο γυναίκες, η 41χρονη μητέρα της οικογένειας Μάρα Κουίν και η μητέρα της 74χρονη Μπέβερλι Κουίν, δολοφονήθηκαν στην κουζίνα, ενώ τα τρία παιδιά, η 3χρονη Σαρλότ και οι 2 ετών δίδυμες αδερφές της Άλι και Μπέατριξ, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, καθώς εικάζεται πως έτρεχαν μέσα στο σπίτι προσπαθώντας να γλυτώσουν από τον ίδιο τους τον πατέρα!

Ο Άντονι Ρόμπερτ Χάρβει, σκότωσε την οικογένειά του στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ ακολούθησε ο φόνος της πεθεράς του την επόμενη ημέρα το πρωί, όταν εκείνη ήρθε για επίσκεψη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία έμεινε με τα πτώματά τους μέχρι την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, οπότε έφυγε από το σπίτι, για να παραδοθεί τελικά σε ένα αστυνομικό τμήμα 1.500 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του φόνου και να υποδείξει το έγκλημα στους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν το πρωί της Δευτέρας τις σορούς σε αποσύνθεση!

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα