Αχαϊα

Πάτρα: Στα δίχτυα διεθνούς απάτης έπεσε γνωστός δικηγόρος

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, γνωστός δικηγόρος της πόλης, έλαβε με ταχυδρομείο, έγγραφα από την οικονομική υπηρεσία της Μπρατισλάβα, σύμφωνα με τα οποία έχει οριστεί διευθύνων σύμβουλος σε δύο μεγάλες εταιρίες!

Ο γνωστός δικηγόρος, μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, προσπάθησε να καταλάβει περί τίνος πρόκειται, όταν ανακάλυψε φυσικά ότι επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που εστάλησαν στη διεύθυνσή του στην Πάτρα, καλείται να συμπληρώσει κάποια επιπλέον στοιχεία που χρειάζεται η … υποτιθέμενη εταιρία, την οποία… διοικεί!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος, δεν έχει επισκεφθεί ΠΟΤΕ την Σλοβακία, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τις υποτιθέμενες επιχειρήσεις. Άγνωστο πώς, βρέθηκαν στα χέρια των επιτήδειων, τα στοιχεία του δικηγόρου. Γεγονός, που θα διερευνηθεί, καθώς έχει ήδη κινηθεί μέσω της Πρεσβείας αλλά και του δικηγορικού συλλόγου Πατρών, προκειμένου να ανακαλύψει τί συμβαίνει.

Προ ημερών, συνέβη το ίδιο και σε γνωστό Πατρινό επιχειρηματία. Και σε αυτή την περίπτωση, έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες.

Όλη η επικαιρότητα