Γ Εθνική

Πανηλειακός – Πανμοβριακός 1-1: Έδειξε αγωνιστικές αρετές, αλλά και αδυναμίες

Ακούστε το άρθρο

Αρκετές αγωνιστικές αρετές, αλλά και αδυναμίες, έδειξε ο Πανηλειακός στο χθεσινό 1-1 με τον Πανμοβριακό, που ήταν το πιο δυνατό φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην έως τώρα προετοιμασία τους.

Ο Πανηλειακός θέλει σίγουρα αρκετή δουλειά ακόμη, για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν οι φίλαθλοί του, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Γιώργος Λαγός καλείται να φτιάξει από την αρχή μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και αυτό δεν γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες.Πάντως η ομάδα έχει ενισχυθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες και όταν «δέσουν» οι παλιοί με τους νέους παίκτες, όλα θα είναι σίγουρα καλύτερα.

Ο αγώνας με λίγα λόγια

Για το χθεσινό φιλικό, δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά. Ήταν ένα δυνατό φιλικό για τους «ερυθρόλευκους», απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που λογικά θα την βρουν μπροστά τους στο επικείμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιώργος Λαγός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του (συνολικά 23), ανάμεσα τους και τις τελευταίες μεταγραφές, τον Γιώργο Μπαρμπαρούση, τον Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και τον Δημήτρη Δοξάκη, που είναι και η τελευταία ενίσχυση για την «ερυθρόλευκη» ομάδα.Ο Πανμοβριακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 56′, όταν ο Σουρανής τσίμπησε τη μπάλα, την γύρισε στο δεύτερο δοκάρι για τον Χριστόπουλο, ο οποίος έκανε με πλασέ το 0-1.Ο Πανηλειακός ισοφάρισε στο 90′ με πέναλτι, που κέρδισε ο Πλαστουργός και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Είχε προηγηθεί ωραία μπαλιά του Χατζητσάμου.

Γενικά οι φάσεις του χθεσινού φιλικού ήταν λίγες, και ξεχώρισαν στο 10′ το μακρινό σουτ του Νικολόπουλου, που έβγαλε σε κόρνερ ο Καπετανάκης, ενώ στο 20’ η κεφαλιά του Παναγόπουλου πέρασε ψηλά άουτ.Στο 47′ το πλασε του Πλαστουργού από καλή θέση, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μπακάλης, ενώ στο 62′ ειχαμε το πλασέ από κοντά του Χατζηστάμου, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ριόλου και στο 65′ το απευθείας φάουλ του Νίκου Γραμματικόπουλου που εστειλε την μπαλα άουτ.

Οι συνθέσεις

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης, Νικολόπουλος, Μπουρνέλης, Μπουτσικάκης, Παλιάτσας, Σταθάτος,Κωνσταντακόπουλος, Παναγόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος (Καρακίτσος, Τσίγκρηλας Δ., Γιαννακόπουλος, Δοξάκης, Χατζηστάμου, Καταβάτης, Πλαστουργός, Πρέντι, Σακελλαρίου, Μπαρμπαρούσης, Βουργουντζής, Αρβανίτης).

Πανμοβριακός: Καραμανλής, Κάτσενος, Κοκκίνης, Διακάτος, Αποστολόπουλος, Γρ. Νιφορόπουλος, Π. Νιφορόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Πυρρής, Λιάκος, Καλογερόπουλος.(Παπαγεωργακόπουλος, Σουράνης, Χριστόπουλος, Ν. Σουράνης, Λιάκος, Κουλούρης, Μπακάλης).

«Ερυθρόλευκος» και ο Δημήτρης Δοξάκης

Ο Δημήτρης Δοξάκης είναι η νέα μεταγραφή του Πανηλειακού και μάλιστα ο παίκτης αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανμοβριακό. Ο Δημήτρης Δοξάκης έπαιζε στον Παναιγιάλειο, ενώ ξεκίνησε στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης. Ο Δοξάκης μετά την Ξάνθη αγωνίστηκε στα τμήματα Υποδομής του Ηρακλή και  στον Κιλκισιακό, και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. 

Όλη η επικαιρότητα