Γ Εθνική

Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας: Πρόβα τζενεράλε… Σήμερα στις 7 μ. μ. στο Δημοτικό στάδιο Πύργου!

Ακούστε το άρθρο

Το πιο ενδιαφέρον έως τώρα φιλικό ματς προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες, θα δώσουν σήμερα στις 7 μ. μ. στο Στ. του Πύργου ο Πανηλειακός και ο ΠΑΟ Βάρδας.

Ένα ματς όπου ο Γιώργος Λαγός για λογαριασμό του Πανηλειακού, και οι συνεργάτες του Μίκι Τσίρκοβιτς (καθώς ο ίδιος σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νος. Αγ. Ανδρέας της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εδώ και έντεκα ημέρες), για λογαριασμό του ΠΑΟΒ, θα βγάλουν σίγουρα τα καλύτερα συμπεράσματα, για τις ομάδες τους!Άλλωστε σε αυτό το φιλικό, και οι φίλαθλοι, θα δουν πιο καθαρά πλέον τις αγωνιστικές δυνατότητες των «ερυθρόλευκων», που δουλεύουν πολύ σκληρά για να γίνονται καλύτεροι μέρα με την μέρα, αλλά και τα όσα ακούγονται για τη φετινή δυναμικότητα του ΠΑΟΒ. Ο Γιώργος Λαγός  για λογαριασμό του Πανηλειακού, αναμένεται να  χρησιμοποιήσει πάλι όλους τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του, αλλά σίγουρα οι παίκτες που θα ξεκινήσουν στην 11αδα, έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την πρεμιέρα. Να τονιστεί ότι με τον ΠΑΟΒ θα παίξουν κανονικά οι Γιάννης Σωτηρόπουλος και Θανάσης Αντωνόπουλος,  που απουσίασαν με το Τραγανό λόγω τραυματισμού, ενώ απόντες θα είναι  και πάλι οι Δ. Τσίγκρηλας και Μπάρκας που ταλαιπωρούνται από πρόβλημα τραυματισμού. Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΒ, για ένα ακόμα φιλικό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Π. Πολίτης και Ραμαντάνης, καθώς και ο νεαρός Λευτέρης Στεργιόπουλος που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με τον Πανμομβριακό Ριόλου!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Στάδιο Πύργου!

Ο Πανηλειακός περιμένει στο σημερινό φιλικό της Τετάρτης να έχει
δίπλα του τους φιλάθλους της ομάδας, γι’ αυτό και τους καλεί να βρεθούν στο
στάδιο Πύργου και να τον ενισχύσουν, προκειμένου να φτάσει στη φιλική νίκη,
κυρίως για λόγους γοήτρου, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου,
τον πάντα δυνατό ΠΑΟ Βάρδας.

Θα
δοκιμαστεί ο Άγγλος Γκάρετ Κέλι – συνεχίζει και ο Ντιαλό!

Ο Άγγλος Γκάρετ Κέλιπου έφτασε προχθές στον Πύργο και ήδη προπονείται με τον Πανηλειακό, αναμένεται να δοκιμαστεί στο σημερινό φιλικό με τον ΠΑΟΒ.

Ο Κέλι παίζει ως αμυντικό χαφ και οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει  είναι πολύ καλές. Ο παίκτης πάντως ήρθε στον Πύργο με  πολύ καλές συστάσεις. Αν ικανοποιήσει τον Αχαιό τεχνικό  Γιώργο Λαγό, και εισηγηθεί την απόκτησή του, τότε θα αποκτηθεί. Όσον αφορά τον Ντιαλό που επίσης δοκιμάζεται και αυτός στους «ερυθρόλευκους», και μπορεί να παίξει και ως επιθετικός αλλά  και ως ακραίος, θα παίξει και σήμερα, και ίσως να αποκτηθεί και αυτός, ακόμη και αν προχωρήσει η απόκτηση του Γκάρετ Κέλι.

Όλη η επικαιρότητα