Γ Εθνική

Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-2: Πάτησαν κορυφή οι ερυθρόλευκοι (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Σαφώς ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Πανηλειακός κέρδισε με 3-2 τον ΠΑΟ Βάρδας.

Τα γκολ:

Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-2 (22′ Μπαρμπαρούσης, 36′ Παναγόπουλος, 45′ Αντωνόπουλος / 32′ Γούρμος, 59′ Μικελάτος)

Ο Χατζηστάμου απείλησε πρώτος με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, στο 7’. Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Μπαρμπαρούσης, στο 22’, με πλασέ, ενώ στο 24’, ο Χατζηστάμου είχε και δοκάρι. Στο 32’, ήρθε η ισοφάριση με δυνατό σουτ του Γούρμου. Ωστόσο πριν το ημίχρονο ο Πανηλειακός είχε ανακτήσει και με το παραπάνω το προβάδισμα. Στο 36’, ο Παναγόπουλος με προβολή «έγραψε» το 2-1, αξιοποιώντας σέντρα του Καμβύση, ενώ στο 43’, ο Αντωνόπουλος με έξοχο σουτ διαμόρφωσε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξαν πάρα πολλές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται το υπέρ τους σκορ. Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν με το Μικελάτο, στο 59’, έπειτα από λάθος της άμυνας.

Πανηλειακός (Μαντζούνης): Καπετανάκης, Καμβύσης (63′ Διαμαντόπουλος – 82′ Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωσταντακόπουλος (63′ Πλαστουργός), Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος (79′ Π. Τσίγκρηλας), Σταθάτος

ΠΑΟΒ (Τσίρκοβιτς): Κωνσταντινόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (72′ Βρεττάκης), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (71′ Σώκαλης), Θ. Νικολόπουλος (46′ Μπούνας), Αγουρίδης, Γούρμος (46′ Μικελάτος)

Η επόμενη 4η αγωνιστική (21/10)
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Αμαλιάδας
Ιάλυσος – Νίκη Τραγανού
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Διαγόρας Ρόδου
Αχαρναϊκός – Πανμοβριακός
Παναιγιάλειος – Θύελλα Ραφήνας
Παλληνιακός – Φοίβος Κρεμαστής (20/10)
Ρεπό: Πανηλειακός

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφ.«Πατρίς» της Δευτέρας

Όλη η επικαιρότητα