Κόσμος

Παντρεύτηκε τον νεκρό φίλο της, λίγο πριν γίνει η κηδεία του – Η συγκινητική ιστορία του άτυχου ζευγαριού

Ακούστε το άρθρο
Μία νεαρή γυναίκα «παντρεύτηκε» τον νεκρό αρραβωνιαστικό της, λίγο πριν την κηδεία του. Η ιστορία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ρομαντική, αλλά και παράξενη.

Η 19χρονη Zyrine και ο φίλος της ήταν αρραβωνιασμένοι και σκόπευαν να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το γυμνάσιο. Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Τον περασμένο μήνα ο αρραβωνιαστικός της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ένας επιχειρηματίας έπεσε πάνω του με το όχημά του, ενώ ο 22χρονος φίλος της Zyrine οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του μαζί με άλλους φίλους του στην επαρχία της Ισαμπέλα.

Ο αρραβωνιαστικός της Zyrine είχε μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο και είχε υποβάλει αίτηση για να δουλέψει στο εξωτερικό.

Πριν πει αντίο στον αγαπημένο της, εκπλήρωσε την επιθυμία, τόσο της ίδιας, όσο και του 22χρονου, να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Οι σκηνές στην κηδεία του φίλους της Zyrine ήταν συγκινητικές. Πριν τελεστεί η κηδεία, η κοπέλα φόρεσε ένα λευκό φόρεμα και είπε τους όρκους της. Έβγαλε το δαχτυλίδι του γάμου, το έβαλε στο χέρι της και του νεκρού φίλου της.

Ο πατέρας της Zyrine  είπε ότι η κόρη του αγάπησε πραγματικά τον φίλο της. Και οι δύο οικογένειες συμφώνησαν να γίνει αυτός ο γάμος.

Η κηδεία του νεκρού 22χρονου, όπως και ο γάμος, έγιναν στο «Cauayan Memorial Gardens».

Πηγή: valueforlife

Όλη η επικαιρότητα