Γ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Ότι και οι άλλοι… και εμείς!

Ακούστε το άρθρο

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ των πολλών προβλημάτων από τις απουσίες και τους τραυματισμούς παιχτών καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας να μην τον αφήνουν σε ησυχία , αλλά και χωρίς τον προπονητή μας τον κ CIRKOVIC στον πάγκο λόγω  προβλήματος υγείας, παρατάχθηκε όπως έπρεπε στο γήπεδο Τραγανού. Σοβαρός , πειθαρχημένος, με αγωνιστικό πλάνο και κυρίως να κάνουν ότι ακριβώς τους έχει ζητήσει ο προπονητής τους μέσα από τις προπονήσεις, με τους παίχτες να αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά,  ότι είναι μια οικογένεια και ξεπερνώντας ο τι πρόβλημα προκύπτει,  θα μπουν να αγωνιστούν ως ομάδα και όπως ξέρουν μόνο αυτοί.
Οι ποδοσφαιριστές προχθές χθες είχαν έναν λόγο παραπάνω, έπαιξαν και αφιέρωσαν την νίκη στον προπονητή τους με τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή του στον πάγκο του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ.

Σε ότι αφορά βέβαια το χθεσινό ορισμό των ομίλων της Γ΄  εθνικής, όπως και στις άλλες Ηλειακές ομάδες, υπάρχει αναβρασμός, με τον ΠΑΟΒ, να ταυτίζεται με τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με τα λεγόμενα και του κ. Γιαν. Λέντζα!

Όλη η επικαιρότητα