Γυναίκα

Πώς θα φορέσεις το καφτάνι στην πόλη

Ακούστε το άρθρο

Styling tips για να φορέσεις το καφτάνι και εκτός παραλίας.

Το καφτάνι έχει μία διαχρονική αξία που επανέρχεται σε διαφορετικές δόσεις και με άλλη δυναμική κάθε καλοκαίρι. Πάντα όμως, ένα καφτάνι είναι απαραίτητο για το beach look σου κι όχι μόνο. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ένα ωραίο καφτάνι δεν έχει θέση μόνο στο νησί ή την παραλία. Πλέον, που οι ενδυματολογικοί κανόνες έχουν χαλαρώσει αρκετά και το street style σου παρέχει μία σχετική ελευθερία, το καφτάνι μπορεί να φορεθεί και στην πόλη και μάλιστα να σου χαρίσει ένα πολύ cool outfit.

Όταν λοιπόν στέκεσαι μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα σου και αυτή η αίσθηση ότι δεν μοιάζει τίποτα ιδανικό για να φορέσεις εκείνη τη στιγμή σε κατακλύζει, κάνε τη διαφορά και φόρεσε το καφτάνι σου. Κι ενώ όταν πρόκειται να πας στην παραλία το accessorizing μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό, στην πόλη το μυστικό είναι να το κρατήσεις σε μία πιο απλή εκδοχή στιλιστικά.

Ένα minimal αλλά όχι κλασσικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να βγεις στην πόλη με το καφτάνι σου. Φέτος, διάλεξε τις ζεστές, γήινες αποχρώσεις που είναι ένα από τα μεγαλύτερα color trends και μη διστάσεις να κάνεις συνδυασμούς με μαύρο χρώμα.

Μέσα από όλα εκείνα τα άκρως καλοκαιρινά σανδάλια, τσάντες και λοιπά αξεσουάρ, διάλεξε την πιο απλή, ψάθινη τσάντα σου. Αυτό που θες είναι το καφτάνι να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Μην ξεχάσεις να ψεκαστείς με το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touchspray, το οποίο θα σου αφήσει μία ελαφριά, λουλουδάτη μυρωδιά και θα σε κρατήσει στεγνή και απαλή όλη μέρα, ακόμα κι αν πρόκειται να περπατάς στους δρόμους της πόλης.

Όσον αφορά στα παπούτσια, με ένα ζευγάρι minimal σανδάλια είσαι καλυμμένη στιλιστικά, ενώ θα ταιριάξουν άψογα με την ψάθινη τσάντα σου που πλέον είναι ένα από τα summer basics και για την πόλη.

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό bun για να είσαι δροσερή όλη μέρα, άπλωσε λίγο bronzer στο πρόσωπό σου και είσαι έτοιμη για ένα ελαφρώς ethnic και cool στιλ στην πόλη.

Πάρε μαζί σου το  Dove Invisible Floral Touch για να νιώθεις ασφαλής όποιο χρώμα κι αν έχει το καφτάνι σου. Εξάλλου, αυτό το νέο λουλουδάτο αποσμητικό από το Dove είναι τεσταρισμένο σε 100 χρώματα, επομένως δεν έχεις να ανησυχείς για λευκά σημάδια. Αν έχεις ψεκαστεί το πρωί, τότε δεν θα σου περάσει ούτε μία στιγμή από το μυαλό να μπεις στη διαδικασία να το ανανεώσεις, αφού το Dove Invisible Floral Touch διαρκεί έως και 48 ώρες.

Έτσι, δεν θα περιμένεις τις διακοπές να φορέσεις το αγαπημένο σου καφτάνι. Κάνε το ίδιο και με άλλα αντίστοιχα ρούχα της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να βρίσκω τρόπους ώστε να μην κρατώ αγαπημένα μου κομμάτια στην ντουλάπα, φορώντας τα μία-δυο φορές όλο το καλοκαίρι και έτσι έχω αρχίσει να φοράω όλα εκείνα τα ρούχα που κανονικά προορίζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα