Lifestyle

Ρέμος – Μπόσνιακ: Σήμερα γάμος γίνεται – τα 12 νυφικά, η τούρτα και ο Ερος

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ. Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής τους κόρης Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας απόψε το βράδυ.

Ο γάμος και η δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

 Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα δημοσιεύματα οι καλεσμένοι θα είναι 350 και η διακόσμηση θα αποτελείται από λουλούδια του αγρού και λεμονανθούς

Όσο για τη νύφη, η Ιβόννη είχε σχεδιάσει 12 διαφορετικές δημιουργίες από τις οποίες διάλεξε αυτήν που την εκφράζει καλύτερα! 

Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων περιλαμβάνει ονόματα από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ο Βαρδής και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, μέλη της οικογένειας Παπαθεοχάρη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Γερμανού.

Προσκεκλημένοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα οι: Μαρινέλλα,  Άννα Βίσση, Γιάννης Πάριος, Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη,  Δέσποινα Βανδή,  Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Μαζωνάκης, Βασίλης Καρράς, Τάμτα και πολλοί άλλοι. 

Το ζευγάρι έχει ετοιμάσει ως έκπληξη τον Έρος Ραματζότι, που θα πάρει το μικρόφωνο για να δώσει τη δική του ρομαντική ιταλική νότα στη βραδιά. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι σχεδιάζει να επιστρέψει στην Μύκονο για το μήνα του μέλιτος, όπου θα περάσει λίγες μέρες με τον Ιταλό τραγουδιστή και την οικογένειά του.

Τι έχει το μενού; 

Το μενού του γάμου που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης. Και αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή. 


View this post on Instagram

Making food people love

A post shared by Dimitris Skarmoutsos (@dimitrisskarmoutsos) on


Πηγή: thetoc

Όλη η επικαιρότητα