Ελλάδα

Στέλεχος του Δημοσίου που μπαινοβγαίνει στα πολιτικά γραφεία ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία που δεν μπήκε ούτε μια μέρα φυλακή

Ακούστε το άρθρο

“Φοβάμαι για τη ζωή μου” λέει στην εκπομπή “Μαζί σου” η 42χρονη που δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της έξω από το μαγαζί της.

Ο 60χρονος κατηγορείται για την δολοφονία του αδερφού της την οποία έχει ομολογήσει κιόλας αλλά και για το βιασμό της. Η Ισιδώρα μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τατιάνα Στεφανίδου περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έχει βιώσει. Σήμερα, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση με την άτυχη γυναίκα να βρίσκεται και πάλι στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Στέλεχος του Δημοσίου που μπαινοβγαίνει στα πολιτικά γραφεία είναι ο κατηγορούμενος ο οποίος δεν μπήκε ούτε μία μέρα φυλακή. Έκανε, μάλιστα,  τηλεφωνική παρέμβαση στη χθεσινή εκπομπή για να πει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση.

Στο πλατό βρέθηκε και η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη για να ξεδιπλώσουν μαζί με την 42χρονη τους λόγους που κι εκείνη έμενε σε μια τέτοια σχέση μετά τη δολοφονία του αδερφού της.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα