Πολιτική

Στη Λέσχη Αξιωματικών συναντήθηκαν Τσίπρας και Καμμένος – Τι συμφώνησαν (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος συναντήθηκαν και γευμάτισαν, χωρίς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε από το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε από το Πεντάγωνο. Η ώρα ήταν 3:10 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης για να υποδεχτεί τον Πρωθυπουργό που ήρθε μέσω της οδού Μουρούζη στις 3:13 το μεσημέρι και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε ένα από τους χώρους εστίασης του νεοκλασικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια του γεύματος συμφώνησαν, παρά τις όποιες διαφορές τους, να προχωρήσουν τουλάχιστον έως τον προσεχή Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να έρθει στην ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Του γεύματος είχε προηγηθεί η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην ΕΡΤ, η οποία έγινε λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, αλλά και οι διαβεβαιώσεις του περί μη διάλυσης του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα πιάτα ημέρας στο χθεσινό μενού της Λέσχης Αξιωματικών ήταν αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανητές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: εφημερίδα Τα Νέα

Όλη η επικαιρότητα