Αθλητισμός

Στο δεύτερο γύρο του US Open η Σάκκαρη

Ακούστε το άρθρο

Ήταν το φαβορί απέναντι στην Άσια Μουχαμάντ και το επιβεβαίωσε. Η Μαρία Σάκκαρη με μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 επί της Αμερικανίδας και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του US Open. Το πρώτο σετ ξεκίνησε με δύο απανωτά break. Αρχικά η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Μουχαμάντ, για να απαντήσει αμέσως η Αμερικανίδα για το 2-2.

Μάλιστα, η Μουχαμάντ κράτησε και το σερβίς της στη συνέχεια για να προηγηθεί με 2-3. Η συνέχεια όμως ανήκε εξ’ ολοκλήρου στην Σάκκαρη. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σταθερή στο σερβίς της και με δύο break στα επόμενα τέσσερα games κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3. Με «break» ξεκίνησε και το δεύτερο σετ.

Πρώτα το έκανε η Σάκκαρη για να ακολουθήσει εκείνο της Μουχαμάντ για το 1-1. Από εκεί και πέρα όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της. Το σερβίς της παρέμεινε σταθερό και με 6-3 κατέκτησε και το δεύτερο σετ παίρνοντας μαζί και την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο η αντίπαλος της θα είναι και πάλι από της ΗΠΑ, αφού η Σάκκαρη περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στις Μπρέγκλ και Κένιν για να μάθει με ποια θα παίξει στις “64” του τουρνουά.

Πηγή: sport24

Όλη η επικαιρότητα