Media

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου του “Μαζί σου” που έπεσε θύμα ληστείας: «Με χτύπησε μπροστά στον 2χρονο γιο μου» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της δημοσιογράφου της εκπομπής “Μαζί σου” Κάτια Νιάκαρη που έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η γυναίκα βρισκόταν στην οικία της με τον γιο της, όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε, χτυπώντας την στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και στη συνέχεια την έδεσε με ένα σεντόνι, την φίμωσε με μονωτική ταινία και την άφησε να κείται αιμόφυρτη στο δάπεδο μπροστά στα μάτια του 2χρονου γιου της.

“Δεν φανταζόμουν πόσο σοκαριστικό και δύσκολο είναι όλο αυτό. Ακόμη δεν έχω συνέλθει. Το παιδί ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου και τα είδε όλα. Όταν γύρισα λίγο μετά τις εννιά στο σπίτι πήγα να κοιμίσω των 25 μηνών γιο μου, όταν άκουσα ένα δυνατό θόρυβο από την πόρτα του σπιτιού. Είδα ένα άντρα με γάντια, μαύρα ρούχα και full face στο πρόσωπο να εισβάλλει στο σπίτι. Με χτύπησε με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, όπου και έχω ένα αιμάτωμα και ζαλίστηκα, χωρίς να χάσω τις αισθήσεις μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Μαζί σου”.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η Κάτια Νιάκαρη ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά για πρώτη φορά βρέθηκε η ίδια στη θέση του θύματος. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, και η δημοσιογράφος ο ληστής ζητούσε χρήματα εισβάλλοντας στο σπίτι, αλλά εκείνη δεν είχε να του δώσει με αποτέλεσμα να την χτυπήσει μπροστά στα μάτια του παιδιού της και να την αφήσει αιμόφυρτη στο σπίτι της.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα