Lifestyle WEB tv

Συγκλονιστική η ιστορία της ζωής της πρώην εστεμμένης Ανθής Πριοβόλου (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Άκρως ενδιαφέρουσα, αποκαλυπτική όσο και σοκαριστική ήταν η συνέντευξη της παλιάς Μις Ελλάς του 1982 καθώς και της «Αφροδίτης» 1996 (διαγωνισμός ομορφιάς για παντρεμένες), Ανθής Πριοβόλου, η οποία ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 18/10/2018 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha όπου και μίλησε για τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της.

Το πρώην μοντέλο στα 55 του χρόνια σήμερα, αναφέρθηκε στη δολοφονία του γιου της Ακρίτα το 2004, καρπό του έρωτά της από τον βουλευτή Ιπποκράτη Σαβούρα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

Η Ανθή Πριοβόλου όπως αποκάλυψε είχε μείνει έγκυος σε ηλικία μόλις 17 ετών ενώ ο βουλευτής σύντροφος της ήταν τότε τριάντα ένα χρόνια μεγαλύτερος της! «Η πίστη μου είναι δυνατή. Η εκκλησία και η πίστη μου με βοήθησε να ξανασταθώ στα πόδια μου, μετά την δολοφονία του γιου μου, ο οποίος λες και ήξερε τι θα γινόταν, μου είχε πει σε μια στιγμή, να μην φοβάμαι το θάνατο» τόνισε η Ανθή Πριοβόλου στην Ελένη Μενεγάκη που την άκουσε με πολλή προσοχή και σχεδόν έδειχνε αποσβολωμένη από την αφήγηση του πρώην μοντέλου και τα όσα τραγικά συνέβησαν στη ζωή της όμορφης Ανθής.

Η Ανθή Πριοβόλου που είπε πως έχει στήριγμα τους γονείς της, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα αλλεπάλληλα δικαστήρια που είχε με τον σύζυγό της πριν δολοφονηθεί ο μονάκριβος γιος της. «Είχα πρόβλημα με τον σύζυγό μου. Έπρεπε να πάρω τον γιο μου και να φύγω. Όταν τον πήρα, άρχισε το κυνηγητό και προσπαθούσε να με εξοντώσει… γιατί δεν ήμασταν μαζί… Είχε ισχύ και δύναμη ο άντρας μου και εγώ βρέθηκα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις. Καταδικάστηκα ακόμα και για απαγωγή του γιου μου. Πρέπει να γράψω ένα βιβλίο με όλα όσα μου συνέβησαν. Με έκλεισαν και μέσα ενώ είχα την επιμέλεια του παιδιού», ανέφερε η μελαχρινή Ανθή ενώ πρόσθεσε δακρυσμένη πως πιστεύει στην άλλη ζωή και πως θα ξανασυναντηθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως και η ίδια με τον γιο της που έχασε όταν αυτός ήταν μόλις 24 ετών.

«Πιο δύσκολο από το να χάσεις το παιδί σου, δεν υπάρχει, Ανθή μου. Συγγνώμη, χαίρομαι που σε βλέπω σήμερα, έστω γι΄αυτά τα 30 λεπτά», είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «η καρδιά μου είναι σφιγμένη, αυτό όμως που περνάς σε μένα και στους άλλους είναι ότι δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας και την πίστη μας στο κάθε πρόβλημα που βγαίνει μπροστά μας γιατί τα πραγματικά σοβαρά προβλήματα είναι αυτά που δε λύνονται ποτέ. Και ποια δε λύνονται ποτέ; Ο θάνατος και οι αρρώστιες που σε πάνε στον θάνατο. Όλα τα άλλα παλεύονται».

Πηγή: thebest 

Όλη η επικαιρότητα