Προγνωστικά

Τέσσερις ομάδες κυνηγούν την πρώτη τους νίκη

Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αμφίρροπα παιχνίδια. Τέσσερις ομάδες, ο Λεβαδειακός, ο Απόλλων, ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ κυνηγούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στις 21:30 θα ξεκινήσουν και οι δύο αγώνες, Λεβαδειακός-Απόλλων και Παναιτωλικός-ΟΦΗ.

 

Στην πρεμιέρα ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με το ίδιο σκορ έχασε και ο Απόλλων στην έδρα του από τη Λάρισα. Μετά από την ήττα ο προπονητής του Βαλεριέν Ισμαέλ έγινε ο πρώτος που απολύθηκε από ομάδα της εφετινής Super League. Στην περσινή αναμέτρησή τους ο Λεβαδειακός κέρδισε 2-1.

 

Ο Παναιτωλικός στην πρώτη αγωνιστική έχασε εντός έδρας 2-1 από τον Ατρόμητο. Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έχει καλή παράδοση με 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων, για τα δύο παιχνίδια της Super League, Λεβαδειακός-Απόλλων και Παναιτωλικός-ΟΦΗ. 

 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΟΛ

 

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το ακριβές σκορ, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων.

 

Στους δύο αγώνες της Super League και σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.

Όλη η επικαιρότητα