Ελλάδα

Το χρονικό του άγριου φονικού στην Καβάλα

Ακούστε το άρθρο

Στον Εισαγγελέα Καβάλας και στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί ο 24χρονος που χθες  φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον παππού και στην γιαγιά του, τους οποίους τραυμάτισε θανάσιμα.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας από τη φριχτή δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού, ηλικίας 86 ετών η γυναίκα και 80 ετών ο άντρας, από τα χέρια του ίδιου τους του εγγονού.

Το άτυχο ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στη συνοικία του Προφήτη Ηλία μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η μητέρα του νεαρού δράστη, που ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, ήταν αυτή που βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος τα άψυχα κορμιά των δυο ηλικιωμένων, όταν εσπευσμένα έφυγε από τη δουλειά της, γιατί δεν απαντούσαν στα τηλεφώνημά της.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο νεαρός άντρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.

Το χρονικό του φονικού στην Καβάλα

Όπως μεταδίδει το proininews.gr χθες το πρωί (περίπου στις 11) η μητέρα του δράστη τηλεφωνούσε για να μάθει τα νέα του παππού και της γιαγιάς. Επειδή δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο, έφυγε από την εργασία της. Πήγε σπίτι καθώς ανησύχησε. Εκεί βρήκε νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Στο ίδιο σπίτι (σπίτι των θυμάτων) ήταν ο 24χρονος γιος της.

Αμέσως ειδοποίησε και την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πεσμένος στο δωμάτιο της κουζίνας. Η σύζυγος του στο διάδρομο. Η αστυνομική έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πρώτα επιτέθηκε στον παππού του και μετά στην γιαγιά του. Τα πτώματα των δύο άτυχων ανθρώπων θα εξεταστούν σήμερα από ιατροδικαστή. Εξ αυτού του λόγου θα μεταφερθούν στην Κομοτηνή.

Όλη η επικαιρότητα