Ελλάδα

Φονικό στην Πέλλα: “Η μικρή δεν σε θέλει” – Η θυσία της γιαγιάς

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Κρύα Βρύση στην Πέλλα, από το φονικό που σημειώθηκε χθες, όταν ένας 38χρονος μετέβη σε σπίτι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, τραυματίζοντας θανάσιμα μία 69χρονη γυναίκα και τραυματίζοντας ελαφρά μία 22χρονη και ένα 74χρονο.

Ο δράστης φέρεται να ήταν ερωτευμένος με την 20χρονη εγγονή το θύματος, η οποία δούλευε σε κατάστημα στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, από όπου κατάγεται και ο δράστης.

Ο 38χρονος σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι όπου βρισκόταν η 20χρονη μαζί με τον παππού, τη γιαγιά και την 22χρονη αδερφή της. Αφού διαπληκτίστηκε με την οικογένεια τους απείλησε και αποχώρησε. Ο πατέρας της οικογένειας είχε μάλιστα πει στον δράστη πως “η μικρή δε σε θέλει”.

Λίγο αργότερα επέστρεψε με μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Φονικό στην Πέλλα:

Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησε τουλάχιστον 9 φορές, σκοτώνοντας την 69χρονη γιαγιά και τραυματίζοντας τον 74χρονο παππού και την 22χρονη αδερφή, της κοπέλας που ήταν ερωτευμένος. Η γιαγιά μπήκε μπροστά στην κάνη για να σώσει την εγγονή της.


Ο 38χρονος αποχώρησε από το σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο του φονικού.

Ο 48χρονος πατέρας της 22χρονης, που βρισκόταν κοντά στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί επιτέθηκε μαζί με δύο φίλους του στον 38χρονο δράστη.

Αστυνομικές δυνάμεις, αρχικά, προσήγαγαν τον πατέρα της νεαρής και τους δύο φίλους του, ηλικίας 44 και 47 ετών.

Οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση,

Η 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: thestival.gr

Όλη η επικαιρότητα