Life

10 πράγματα που οι ταινίες μας είπαν ότι είναι σέξυ, αλλά δεν είναι

Ακούστε το άρθρο

Αχ, Χόλιγουντ. Σε ευχαριστούμε πολύ που όλα αυτά τα χρόνια μας γέμισες με μη ρεαλιστικά ιδανικά και ψέματα σχετικά με το πόσο ευλογημένη είναι μία γυναίκα μέσα σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Ευχαριστούμε που μας δίδαξες πως αν δείξουμε λίγο μπούτι και μάθουμε μερικές βασικές σεξουαλικές κινήσεις, μπορούμε να επιτύχουμε οποιονδήποτε στόχο θέλουμε. Ευτυχώς για μας, δεν είμαστε όλες βγαλμένες από τα παραμύθια και δεν έχουμε όλες ιδανικά πρόσωπα και σώματα.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που οι ταινίες είπαν ότι θα μας έκαναν σέξι, αλλά δε δούλεψαν σε καμία περίπτωση:

#1 Το να βγάλεις τα γυαλιά σου

Και ξαφνικά, εντελώς μαγικά, γίνεσαι γκομενάρα του κερατά ξέρω εγώ. #NOT. Το πρόσωπό σου δεν παύει να είναι ίδιο με ή χωρίς γυαλιά. Επίσης, τα γυαλιά δεν είναι αντισεξουαλικά. Σε πολλές γυναίκες πηγαίνουν απίστευτα.

#2 Το ανακάτεμα των μαλλιών

Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν έχουμε όλες τα σούπερ ντούπερ βελούδινα και μεταξένια μαλλιά που είναι ικανά να θαμπώσουν τον κάθε άντρα εκεί έξω. Μερικές έχουν φριζαρισμένα, λιπαρά ή κοντά μαλλιά που δεν σώζονται ούτε με τίναγμα ούτε με τίποτα.

#3 Το να δουλεύεις σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Είναι δυνατόν; Πού τα έχουν δει ακριβώς αυτά; Τα περισσότερα πλυντήρια και συνεργεία αυτοκινήτων δεν έχουν δείγμα από γυναικεία φιγούρα. Είναι ένα μάτσο ιδρωμένοι, αγενείς και σκληροτράχηλοι άντρες που ποσώς ενδιαφέρονται για τις γυναίκες την στιγμή που παλεύουν με αγωγούς και κλειδιά.

#4 Το να φοράς δερμάτινα

Δεν απέχει και τόσο από την πραγματικότητα. Στους περισσότερους άντρες πράγματι αρέσουν οι γυναίκες με δερμάτινα, αλλά δεν πετάνε και την σκούφια τους.

#5 Το να καπνίζεις

Ξεκάθαρα όχι. Κιτρινισμένα δόντια, φωνή νταλικέρη και καρκίνος.

#6 Το να βγαίνεις από το νερό αργά και βασανιστικά, φτύνοντας νερό από το στόμα

Ναι πολύ σεξουαλικό, τι να λέμε τώρα…

#7 Το να κατεβαίνεις με στυλ τις σκάλες

Με προσήλωση και κοντινά φυσικά στα ατέλειωτα και καλλίγραμμα πόδια της γυναίκας τα οποία είναι ικανά να κάνουν τον οποιονδήποτε άντρα να λιποθυμήσει από δέος.

#8 Το να το παίζεις cheerleader

Κοντές φουστίτσες και μπουστάκια και τρελαίνονται όλα τα αγοράκια, φάση. Ωραία ιδέα για παιχνίδια ρόλων αλλά γενικά δεν είναι κι η καλύτερη φάση να βλέπεις κοριτσάκια να χορεύουν σαν παρδαλά κρατώντας πομ πον.

#9 Το να χορεύεις φορώντας μόνο τα εσώρουχά σου

Αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σέξι για τον εαυτό σου, αλλά σπάνια θα ξετρελάνει έναν άντρα, εκτός κι αν έχεις θέσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις γύρω σου (ποτό, χαμηλός φωτισμός, ερωτική μουσική) ώστε να περάσετε μία καυτή νύχτα μαζί.

#10 Το να είσαι σπασικλάκι και λίγο μυστήρια

Κυρία στο σαλόνι, πουτ@ν@ στο κρεβάτι.

Πηγή: neopolis.gr 

Όλη η επικαιρότητα