Γυναίκα

10 πράγματα που δεν πρέπει να σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα για το σώμα σου

22312860_rachel_mcadams_mean_girls.limghandler-702x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

1. Το να ζητάς από την πωλήτρια μεγαλύτερο νούμερο σε ένα ρούχο

Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά νούμερα. Κάποιες έχουν ρούχα σε πιο στενή γραμμή, ενώ κάποιες άλλες έχουν πιο άνετα και αέρινα. Όπως και να έχει, το τι νούμερο λέει το ταμπελάκι, δεν έχει καμία σχέση με το πόσο ωραία δείχνει πάνω σου.

2. Το να βλέπεις μια όχι τόσο κολακευτική φωτογραφία σου

Η λάθος γωνία λήψης ή ο κακός φωτισμός μπορούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας. Πίστεψέ μας, είσαι η μόνη που αντιδράει υπερβολικά για το πώς φαίνονται τα μπράτσα ή το σώμα σου.

3. Το να ακουμπάς τα γόνατά σου κάτω όταν κάνεις push-upΔεν είσαι η ντροπή του γυναικείου φύλου όταν κάνεις έτσι push up- ούτε φλώρος, είσαι απλά στο αρχικό στάδιο ενδυνάμωσης του σώματός σου. Plus είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να προσπαθείς να  κάνεις κανονικά push up χωρίς αποτέλεσμα, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει και σε τραυματισμό.

4. Το λαχανιάζεις όταν ανεβαίνεις σκάλες

Η κλίση του δαπέδου, αυξάνει την ένταση της άσκησης. Γι’ αυτό το λόγο είναι και πιο δύσκολο (ακόμα και για άτομα που γυμνάζονται), να ανέβεις πολλούς ορόφους μαζί.

5. Το να παραλείπεις μια προπόνηση στο γυμναστήριο

Η καθημερινή άσκηση σαφώς και είναι πολύ καλή για το σώμα σου, ωστόσο αν αποφασίσεις να μην πας μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος. Το μικρό αυτό διάλειμμα θα σε ξεκουράσει και θα σου επιτρέψει να γυρίσεις ανανεωμένη στο γυμναστήριο.

6. Το να μην έχεις την ίδια απόδοση στο μάθημα yoga με τη διπλανή σου

Όχι κανείς δεν γεννήθηκε έχοντας πτυχίο στη yoga και τον τίτλο «κορίτσι λάστιχο- κάνει σωστά ΟΛΕΣ τις ασκήσεις yoga». Η εξάσκηση φέρνει αυτά τα αποτελέσματα, οπότε μην νιώθεις άσχημα αν εσύ δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο καλά με τη διπλανή σου τη στάση της ακρίδας.

7. Το νούμερο του σουτιέν σου

Είτε μεγάλο, είτε μικρό το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι το πόσο καλά κάθεται το σουτιέν στο στήθος σου.

8. Το να διπλώνει η κοιλιά σου όταν κάθεσαιΌταν  η σπονδυλική στήλη λυγίζει, η κοιλιά σου πρέπει κάπου να πάει. Είναι πολύ απλό και λογικό και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για αυτό.Για αυτό, stand up- ίσιωσε το σώμα σου και μην καμπουριάζεις για να κρύψεις την κοιλιά σου.

9. Το να φοράει το αγόρι σου μικρότερο νούμερα από εσένα

Οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικό σωματότυπο, και τα ρούχα ανταποκρίνονται σε αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα αν δεν σου κάνει το παντελόνι του- προτίμησε να του κλέψεις τα άνετα φούτερ και t- shirt (χιχιχι).

10. Το να μην σου κάνουν κάποια ρούχα της μαμάς σου

Ή της αδερφής σου. So what; Η καθεμία έχει ξεχωριστό σωματότυπο, κάτι που σας κάνει μοναδικές. Αν επιμένετε όμως να ανταλλάξετε ρούχα για να ανανεώσετε το στυλ σας παίξτε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια.

Όλη η επικαιρότητα