Αθλητισμός Ηλεία

11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου: Υψηλών προδιαγραφών θέαμα στην πρεμιέρα!

Ακούστε το άρθρο

Με όμορφο θέαμα και συναρπαστικούς αγώνες πάντα σε αθλητικά πλαίσια ξεκίνησε χθες σε Πύργο, Αμαλιάδα και Αρχαία Ολυμπία το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου, την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου έχουν αναλάβει οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Ηλείας και Αμαλιάδας.

Μέχρι και χθες το πρωί, οι αποστολές των κορυφαίων ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα έφταναν στην Ηλεία και τις υποδέχονταν οι υπεύθυνοι των αποστολών, ξεναγώντας τους  αλλά και μεριμνώντας ώστε να μην τους λείψει τίποτα.

Από το μεσημέρι και έπειτα, τα Κλειστά «Γ. Βασιλακόπουλος», Ήλιδας και Αρχ. Ολυμπίας φόρεσαν τα γιορτινά τους και υποδέχθηκαν αυτόν τον σπουδαίο θεσμό με πανελλήνια εμβέλεια και προβολή, με το θέαμα να ανταμείβει τους θεατές.

Το 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου συνεχίζεται σήμερα με την 2η μέρα των ομίλων (οι αγώνες ξεκινούν στις 4 μ.μ.) και ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα  στις 11 π.μ. θα προηγηθεί η ξενάγηση των αποστολών στον Αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Ολυμπίας ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί πάρτι καλωσορίσματος στο club ISLAND στην Κουρούτα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Τετάρτη(18/07):
Πύργος (16:00): Χανιά- Αθήνα
Αμαλιάδα (16:00): Ιωάννινα- Σίρρις
Αρχαία Ολυμπία (17:00): Νόμος- Σέρρες
Αμαλιάδα (18:00): Αμαλιάδα- Θέμις
Πύργος (18:00): Λευκωσία- Αστέρας Ευελπίδων
Αρχαία Ολυμπία (19:00): Πύργος- Λεμεσός
Πύργος (20:00): Αριστοτέλης- Ρόδος
Αμαλιάδα (20:00): Πειραιάς- Ευαγόρας

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας θα δημοσιευτούν στον αυριανό φύλλο, απλά να αναφέρουμε όμως πως στα πρώτα τους παιχνίδια Πύργος και Αμαλιάδας ηττήθηκαν από Λάρισα και Αγρίνιο αντίστοιχα.

 

Όλη η επικαιρότητα