11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου: Νικητής ο Δ.Σ. Αθηνών!

O Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αναδείχθηκε πρωταθλητής του 11ου Πανελληνίου πρωταθλήματος δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος-Κύπρου

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον τελικό του 11ου Πανελληνίου πρωταθλήματος  δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος-Κύπρου ο Δ.Σ. Αθηνών που επικράτησε με το εντυπωσιακό 97-60 επί της Λεμεσού, επιστρέφοντας έτσι στην Αθήνα με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η αυλαία μιας πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης έπεσε χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα με τις απονομές  σε νικητές και φιναλίστ, μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε ένα χρόνο από τώρα στη Λευκωσία της Κύπρου.

Στα αγωνιστικά, η διαφορά δυναμικότητας των δύο φιναλίστ ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε και στο σκορ, αφού η Λεμεσός σε κανένα σχεδόν σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντι στους συναδέλφους της από την Αθήνα.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδας της Θέμιδας που νωρίτερα στον Μικρό τελικό στον Πύργο είχε νικήσει με 81-64 τα Γιάννενα.