133 δευτερόλεπτα με την Liv Boeree!

liv_boeree.jpg

Η Liv απαντά εν τάχη σε ερωτήσεις του Bluff Europe.

Τι έχει μεγαλύτερη άξια στη ζωή σου;

 
(Αφού κοιτάξει λυπημένη το σπασμένο iPhone της) Λοιπόν, ευτυχώς όχι αυτό! Το πιο πολύτιμο πράγμα για έμενα είναι το μυαλό μου.
 

Έχεις κάποιον ήρωα στο πόκερ;

 
Έχω δυο. Πολλούς θαυμάζω, αλλά αυτός που με κάνει να φωνάζω είναι ο Phil Hellmuth. Αγαπώ τον Phil, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στο πόκερ, και είναι μια έμπνευση για έμενα. Τέλος τον Daniel Negreanu τον σέβομαι ιδιαίτερα.
 

Ήρωας εκτός του πόκερ;

 
Θα ήθελα να συναντήσω τον φιλόσοφο Alan Watts! Είναι νεκρός τώρα, πέθανε στη δεκαετία του εβδομήντα. Ένα άλλο πρόσωπο που θα ήθελα πάω για δείπνο μαζί του και να συνομιλήσω είναι ο Russell Brand. Δεν μπορώ να τον καταλάβω, αλλά νοιάζεται για το περιβάλλον και την μακροζωία του πλανήτη, πράγμα που βρίσκω πραγματικά εντυπωσιακό!
 

Το πιο ακριβό πράγμα που έχεις αγοράσει με τα κέρδη σου στο πόκερ ;

 
Το διαμέρισμά μου. Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό, μάλλον απαραίτητο. Δεν έχω κάνει σπατάλες μετά το EPT. Εξακολουθώ να έχω το ίδιο αυτοκίνητο που είχα πριν από πέντε χρόνια!
 

Πιστεύεις στο Θεό;

 
Όχι, με τη συμβατική έννοια , όχι. Δεν έχω τη κοινή αντίληψη του Θεού ως ανωτέρου που κρίνει και παίρνει αποφάσεις. Πιστεύω σε κάποια μορφή της πνευματικότητας ακόμα κι αν αυτή είναι ακριβώς η ίδια η ύπαρξη. Δεν συμφωνώ με κάποια συγκεκριμένη θρησκεία, αλλά όταν οι άνθρωποι με ρωτούν αν είμαι άθεος λέω πάντα όχι. Όταν λες πως είσαι άθεος πρέπει να είσαι και βέβαιoς ότι “Δεν υπάρχει Θεός”. Αλλά ποιος ξέρει τι συμβαίνει εκεί έξω;
 

Πες μας ένα ανέκδοτο;

 
Ξέρω πολλά, αλλά σίγουρα δεν είναι για να τα γράψεις. Όλα τα αστεία μου είναι βρώμικα, ακατάλληλα και παράξενα.