Ελλάδα

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη εφοριακός – «Έστησαν ενέδρα στο παιδί μου» λέει ο πατέρας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με 14 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 32χρονη εφοριακός στα Πατήσια. Μιλώντας στο News 24/7, o ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζάνης που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας δήλωσε πως φέρει 14 μαχαιριές στο εμπρός και πίσω μέρος του θώρακά της, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν οι πνεύμονες και η καρδιά. Ακόμη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η κοπέλα φέρει αμυντικό τραύμα στο χέρι της, γεγονός που δείχνει πως πάλεψε με το δολοφόνο της προσπαθώντας να του πάρει το μαχαίρι.

Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε πισώπλατα στο Β’ Νεκροταφείο

Έστησαν ενέδρα στο παιδί μου

Βέβαιος πως το παιδί του δολοφονήθηκε μετά από ενέδρα που της έστησαν άγνωστοι οι οποίοι σχετίζονται με κάποια από τις υποθέσεις που χειριζόταν στο ΣΔΟΕ εμφανίστηκε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε μέσα στο Δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πατέρας της κοπέλας απέκλεισε το ενδεχόμενο της ληστείας και κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του.

Φώναζε βοήθεια, βοήθεια

Υπάλληλος του νεκροταφείου, περιέγραψε στο News 24/7 τις στιγμές μετά το μαχαίρωμα της κοπέλας” Εκεί που καθόταν στον τάφο, εκεί έγινε ότι έγινε. Μετά πάλεψε με τον δολοφόνο. Φώναζε “βοήθεια βοήθεια”. Ένα παιδί ήταν τρεις δρόμους κάτω. Την άκουσε. Μέχρι να τη βρει βγήκε στον κεντρικό δρόμο. Μόλις την είδε τρόμαξε και ο ίδιος αλλά μπροστά στα μάτια του έπεσε στον κεντρικό δρόμο και πέθανε. Δεν την ακολούθησε ούτε ο δολοφόνος ούτε κανένας. Ήταν μόνη της.Έφυγε μόνη της και ζήταγε βοήθεια.”

Όλη η επικαιρότητα