Κόσμος

14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο Facebook!

hpa.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Νομίζω ότι θα πεθάνω. Φιλιά σε όλους. Σας αγαπώ», έγραψε στο προφίλ της στο Facebook μια 14χρονη μαθήτρια από την Αμερική, η Κέιλα Λόρι, λίγα λεπτά προτού σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Βρισκόταν με τον πατέρα της καθώς και έναν 13χρονο φίλο της στο αμάξι, το οποίο οδηγούσε ένας φίλος του πατέρα της, ο Στίβεν Χέιτερ. Η 14χρονη ήταν τρομοκρατημένη από την οδήγηση του φίλου -σε «στιλ φόρμουλα ένα» όπως χαρακτηριστικά είπε- και ζήτησε από τον πατέρα της να κατέβει από το αμάξι, αλλά εκείνος της είπε ότι είναι χαζή.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Χέιτερ έχασε τον έλεγχο του αμαξιού, καθώς προσπαθούσε να πιάσει ένα τσιγάρο που του έπεσε, το αυτοκίνητο σπίναρε στο δρόμο και προσέκρουσε σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα η νεαρή Λώρη που καθόταν στο πίσω κάθισμα να σκοτωθεί ακαριαία. Ο 13χρονος επέζησε αλλά υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τραυματισμένος ήταν και ο οδηγός Στίβεν Χέιτερ, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στις εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε ότι ήταν 2 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ για οδήγηση. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι την προηγουμένη νύχτα είχε πιει πολύ κρασί και μερικά ποτήρια βότκα. Δήλωσε απολύτως μετανιωμένος και δέχθηκε την πλήρη ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της νεαρής Κέιλα.

πηγή:protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα