Ηλεία

18η Έκθεσης Βιβλίου Κουρούτας: Ζωηρό το ενδιαφέρον του κόσμου από την πρώτη μέρα!  

Ακούστε το άρθρο

Με τους καλύτερους «οιωνούς», ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης η 18η Έκθεση Βιβλίου, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας, στην πλατεία Κουρούτας.

Από την πρώτη βραδιά κιόλας, ο κόσμος που περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης έδειξε έντονο ενδιαφέρον, αφήνοντας υποσχέσεις για τις επόμενες μέρες λειτουργίας της έκθεσης.

Στην Έκθεση Βιβλίου συμμετέχουν τρία βιβλιοπωλεία της πόλης της Αμαλιάδας και εκθέτουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων. Στην έκθεση μπορούν να επιλέξουν ενδιαφέροντα βιβλία μικροί και μεγάλοι, κάτι που φάνηκε και την Τετάρτη.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα μέχρι τις 11 Αυγούστου και θα ακολουθήσει η Έκθεση Τέχνης με έργα και κατασκευές Ηλείων καλλιτεχνών.

Στην πρώτη ημέρα της έκθεσης παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντικό τον θεσμό αυτό, κάνοντας το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της Ηλείας και τους επισκέπτες να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης και να προμηθευτούν βιβλία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σαψάλης κάλεσε με τη σειρά τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση: «Καλούμε όλο τον κόσμο της Ηλείας και τους επισκέπτες να έρθουν στην έκθεση, να προμηθευτούν βιβλία για όλα τα γούστα σε πολύ καλές τιμές, γιατί το  βιβλίο είναι ένας πού καλός «φίλος» και για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και βέβαια να στηρίξει και την παραλία της Κουρούτας», δήλωσε ο κ. Σαψάλης.

Όλη η επικαιρότητα