1η Αποκριά 2020 στον Πύργο: Το καρναβάλι ξεπέρασε κάθε προσδοκία! (PHOTOS)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η «1η Απόκρια 2020» στον Πύργο, με πλήθος κόσμου να παρελαύνει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ζώντας πρωτόγνωρες καταστάσεις κεφιού και διασκέδασης!

Όλος ο δήμος Πύργου συμμετείχε στην 1η ΑΠΟΚΡΙΑ 2020, μια εκδήλωση που πραγματικά έλειψε όλα αυτά τα χρόνια από την πόλη και τους κατοίκους της, μικρούς και μεγάλους.

Χιλιάδες μεταμφιεσμένοι όλων των ηλικιών, βρέφη, παιδιά, μαθητές σχολείων, νέες και νέοι, μαμάδες και μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες, συμμετείχαν στο ξέφρενο πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου, με τον δήμαρχο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο να δίνει τέλος στην μιζέρια και στην απαισιοδοξία.

«Όλος ο δήμος είναι εδώ μαζί μας, γιορτάζει την 1η αποκριά του 2020, ξεφεύγουμε από την μιζέρια του παρελθόντος» τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος, για να συμπληρώσει, «δίνω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που διοργάνωσε αυτή την καταπληκτική εκδήλωση, ο δήμος Πύργου πρωτοπορεί και συνεχίζει να τολμά. Θέλουμε όλο τον κόσμο μαζί μας, να είναι όλοι χαρούμενοι. Καλή Αποκριά σε όλους».

Μετά δε την ολοκλήρωση της παρέλασης, την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες πολίτες, ο δήμαρχος Πύργου ανέφερε ότι αυτός είναι ο σύγχρονος Πύργος και όχι αυτός που θέλουν κάποιοι, χωρίς σύγχρονο δρόμο (με αναφορά φυσικά στον δρόμο Πάτρα – Πύργος) και με κλειστό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Επιτάλιο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος ανακοίνωσε επίσης ότι το Δήμος Πύργου θα αναβιώσει και τα περίφημα «Ανθεστήρια», που ήταν από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις στην πόλη πριν από πολλά χρόνια!

Στην παρέλαση της 1ης ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2020 συμμετείχαν συνολικά 45 πληρώματα καρναβαλιστών, όλων των ηλικιών, που ξεκίνησαν από τα Χαλκιάτικα και δια μέσου της οδού Ερμού έφτασαν στην κεντρική πλατεία, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ακολούθησε η μεγάλη συναυλία τον ONIRAMA στην κεντρική πλατεία.

Δείτε φωτογραφίες:

Πύργος: Οι Onirama «βούλιαξαν» την πλατεία (DRONE VIDEO)