1η Λευκή Νύχτα Ανδραβίδας: Τόλμησαν και πέτυχαν!

Για πρώτη φορά συγκεντρώθηκε τόσος κόσμος στην πανέμορφη πλατεία της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα και αφορμή στάθηκε η «Λευκή Νύχτα» μία πρωτοβουλία των μελών του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο.

Η πρώτη «Λευκή Νύχτα» διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ανδραβίδας, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και φυσικά των χορηγών.

Κίνηση στην αγορά

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου τόλμησαν και πέτυχαν. Ο κεντρικός δρόμος της Ανδραβίδας, η Εθνικής Αντιστάσεως γέμισε από τις 8 το βράδυ κόσμο και η αγορά παρουσίασε κίνηση. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας  αριθμεί 100 μέλη και όλοι συμμετείχαν με προσφορές  στα προϊόντα τους. Στους δρόμους της Ανδραβίδας κυκλοφορούσαν οι ξυλοπόδαροι οι «Σαλτιμπάγκους» από την Πάτρα που μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ το χορευτικό συγκρότημα της «Εστίας» έδινε το στίγμα της βραδιάς.

Κατάμεστη η πλατεία

Όπως έλεγαν Ανδραβιδαίοι, «χρόνια έχουμε να δούμε τόσο κόσμο στην πλατεία και την αγορά», ενώ δύσκολα έβρισκε κανείς κάθισμα στις καφετέριες και τις ψησταριές της πλατείας.

Η Χρύσπα τραγούδησε με φόντο το αρχαιολογικό μνημείο της Αγίας Σοφίας,  άρεσε στο κοινό και αποδείχθηκε πως ήταν καλή η επιλογή του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ που ήταν από νωρίς στην Ανδραβίδα με την σύζυγό του,  δεν απέκλεισε να γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις  τον επόμενο χρόνο και στις άλλες πόλεις του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, εξέφρασε την απολυτη ικανοποίησή του για την εκδήλωση και την συμμετοχή του κόσμου και συνεχάρη τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας για την πρωτοβουλία αυτή.

Δείτε Φωτογραφίες