ΕΠΣ Ηλείας Ποδόσφαιρο

1ο Πανηλειακό Τουρνουά Ακαδημιών: Μας θύμισαν γιατί αγαπάμε τόσο το ποδόσφαιρο!

Ακούστε το άρθρο

ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Μια άρτια – από όλες τις απόψεις – διοργάνωση ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών της, Κώστα Σκαρτσιάρη, Θοδωρή Βαγγόπουλου και Τάσου Φερεκίδη.

Το 1ο Πανηλειακό τουρνουά ακαδημιών που λίγο ούτε πολύ συγκέντρωσε τις δυο ημέρες διεξαγωγής του πάνω από 450 παιδιά από όλες τις ακαδημίες της Ηλείας πέτυχε το στόχο του!

Σε αυτό το τουρνουά δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι!

Υπήρχαν μόνο χαμόγελα, ευγενής άμιλλα και  πολλά παραδείγματα προς μίμηση! Τόσα όσοι και οι νεαροί αθλητές που έλαβαν μέρος και μας θύμισαν γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο!

Μακριά από επεισόδια, συνομωσίες και όλα όσα έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα, αυτά τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι τους, οι προπονητές και ο απλός κόσμος που ήρθε να τα χειροκροτήσει, μαζί με τους διοργανωτές  μετέτρεψαν το 1ο Πανηλειακό τουρνουά ακαδημιών σε μια μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου στο Νομό και χρέος όλων όσων αγαπάμε το ποδόσφαιρο είναι τα εκατοντάδες χαμόγελα που «πλημμύρισαν» τα γήπεδα διεξαγωγής του τουρνουά, να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μη «σβήσουν» ποτέ!

Μετά το τέλος των αγώνων και την βράβευση όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος βραβεύτηκαν και οι Νίκος Κοροβέσης (Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού) και Άρης Κουλούρης  (Πρόεδρος της ΕΠΣΗ) για την στήριξη τους στην διοργάνωση, ο Κώστας Φτερνιάτης (παλαίμαχος διαιτητής) για την προσφορά του στην ηλειακή διαιτησία και στο τουρνουά, ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος για την προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο ως γιατρός, φωτογράφος και πρώην διαιτητής και η Ρούλα Γουργουλη (υπεύθυνη ακαδημιών Ζαχάρως) ως η μόνη γυναίκα που ασχολείται τόσο ενεργά με το ποδόσφαιρο σε νεαρές ηλικίες.

Οι βραβεύσεις

Οι 3 διοργανωτές του τουρνουά, Τ. Φερεκίδης, Θ. Βαγγόπουλος και Κ. Σκαρτσιάρης βράβευσαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Ν. Κοροβέση για την στήριξη του

O Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Α. Κολουρης βραβεύτηκε για την στήριξη του στο 1ο Πανηλειακό τουρνουά και βράβευσε με τη σειρά του εκ μέρος της διοργανώτριας τις ομάδες που έλαβαν μέρος σε αυτό (στη φωτο με τον Δ. Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο)

O Αντιδήμαρχος Πύργου, Γ. Αργυρόπουλος βράβευσε τον Β. Δημητρόπουλο για την προσφορά του στο παιδικό και γενικότερα το ηλειακό ποδόσφαιρο

O Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού N. Κοροβέσης βράβευσε την Ρούλα Γουργουλή για την πολύτιμη προσφορά της στο τουρνουά

O παλαίμαχος διαιτητής Κώστας Φτερνιάτης βραβεύτηκε για την προσφορά  του στην ηλειακή διαιτησία αλλά και την συνεισφορά του στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά

Όλη η επικαιρότητα