Αθλητισμός Ηλεία

1ος «Ορεινός αγώνας Αλέκος Παναγούλης» αύριο στη Δίβρη

Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένος στη μνήμη του Διβριώτη αγωνιστή είναι ο 1ος Ορεινός Αγώνας Αλέκος Παναγούλης» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, στη Δίβρη.

Ο αγώνας διοργανώνεται μετά από πρωτοβουλία της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Την οργάνωσή του έχουν αναλάβει ο Δήμος  Αρχαίας Ολυμπίας (ΝΠΔΔ Παιδείας και Αθλητισμού), η  Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η Κοιν.Σ.Επ. ECO Δίβρης, με τη συνεργασία του Γ.Σ. Ήλιδας ΕΠΕΙΟΣ και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πεντάθλου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5χλμ. και 1χλμ. και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και ενήλικες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη Γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής πριν την έναρξη των αγώνων. Οι αγώνες και οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για όλους με δωρεάν συμμετοχή.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα  γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο Λαμπείας, ενώ οι απονομές των επάθλων θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δίβρης (Μουσείο Πετραλιά).

Όλη η επικαιρότητα