Αρθρογραφία

2 χρόνια Patrisnews.com – Σας ευχαριστούμε!!!

16074_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

10 Ιανουαρίου 2011…

Μια ημερομηνία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων όσων εργαζόμαστε στο Patrisnews.


Ήταν η ημέρα που βγήκε στον αέρα η νέα μας ανανεωμένη σελίδα, η οποία άνοιξε μια νέα εποχή για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Βαρουξή όσον αφορά την είσοδό του στο διαδίκτυο.


Το μικρό αδερφάκι της «Πατρίς» και της ΟΡΤ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα με 300 επισκέψεις την ημέρα και με τον υπογράφοντα να αναλαμβάνει το γράψιμο, την επιμέλεια των φωτογραφιών και το καθημερινό «ανέβασμα» όλων των θεμάτων, οπλισμένον όμως με μεράκι για αυτό το site.


Στην πορεία το site άρχισε να μεγαλώνει τόσο σε επισκέψεις αλλά και σε ό,τι αφορούσε τα άτομα που εμπλέκονταν στην καθημερινή λειτουργία του.


Η επιτυχία του Patrisnews είναι επιτυχία των συνεργατών μου οι οποίοι πάντα μου στάθηκαν και είναι αυτοί που καθημερινά «τρέχουν» αυτό το δημιούργημα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο, τον Παναγιώτη, την Πηγή, την Ράνια, τον Αλέξανδρο, τη Μαρία, τον Στάθη, τον Γιώργο, τη Νάνσυ, τον Γιάννη, τον Χρήστο, τον Γιώργο, τους δύο αρχισυντάκτες μας τον Ζαχαρία και τον Χρίστο, το τεχνικό τμήμα της Εφ.Πατρίς, τον τεχνικό του site, τον Σταύρο, τους cameramen, τη Ροή της ΟΡΤ και του ΟΡΤ FM, που όλοι μαζί καθημερινά παλεύουν για να σας προσφέρουν αυτό το αποτέλεσμα στην οθόνη σας.

Θα ήθελα να σταθώ στη στήριξη δύο πολύ δικών μου ανθρώπων στον Σάκη και τη Σίσσυ, οι οποίοι ήσαν συνοδοιπόροι μου.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω και όλους όσοι βρίσκονταν έως και πρόσφατα στην οικογένεια του Patrisnews για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Περισσότερο από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω όμως εσάς!


Τους χιλιάδες αναγνώστες του Patrisnews που το έχουν καταστήσει το πιο αναπτυσσόμενο διαδικτυακό ΜΜΕ της Πελοποννήσου αλλά και ένα από τα πιο αξιόπιστα ενημερωτικά sites της Ελλάδας.

Η αγάπη σας και η στήριξή σας είναι η δύναμη η οποία μας οπλίζει κάθε λεπτό της ημέρας για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στην ενημέρωση.

  • Συνεχίζουμε μαζί!
  • Συνεχίζουμε έγκυρα!
  • Συνεχίζουμε δυναμικά!

Με εκτίμηση

Βαρουξής Λεων. Ελευθέριος


Όλη η επικαιρότητα