Ελλάδα Ηλεία

28χρονος από την Βάρδα: Η πρώτη αποστολή βοήθειας από την Ηλεία…

Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε χθες από την Βάρδα με το φορτηγάκι του και παρέδωσε στους πυρόπληκτους της Αττικής την βοήθεια που συγκέντρωσε με πρωτοβουλία του. Ίσως να είναι η πρώτη αποστολή βοήθειας από τον νομό Ηλείας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Βάρδα, ώρα 11 χθες το πρωί. Ο 28χρονος Γιάννης Λαμπρόπουλος, λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού (μοτοσυκλέτες) πρωταθλητής Drag Racing φορτώνει με σακούλες με την βοήθεια κάποιων φίλων του το φορτηγάκι του το οποίο κάποια στιγμή γεμίζει. «Είναι ό,τι χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας στην Αττική. Αυτή την μικρή βοήθεια την συγκέντρωσα μόνος με την βοήθεια κάποιων φίλων και φεύγω σε λίγο για Νέα Μάκρη για την παραδώσω ο ίδιος» μας λέει ο Γιάννης και πράγματι κατά τις 12 ξεκινά με το φορτωμένο φορτηγάκι του για την χαροκαμένη Αττική.

Ο Γιάννης κατά τις 3 το μεσημέρι έφθασε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Μάκρης και εκεί με χαρά τον υποδέχθηκαν νέοι άνθρωποι οι οποίοι και ξεφόρτωσαν το αυτοκίνητό του και τον ευχαρίστησαν για την συνδρομή του.

«Όταν έφθασα στην περιοχή με έπιασε απογοήτευση… Καμένα παντού, ένα μαύρο χάος. Όμως χάρηκα όταν είδα τον κόσμο εκεί, να βοηθά με την ψυχή του για να απαλύνει τον πόνο του συνανθρώπου του. Χαίρομαι που βοήθησα, γιατί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς  στη θέση αυτή, όπως συνέβη το 2007 στην Ηλεία»

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος δεν επεδίωξε να δημοσιοποιηθεί η πρωτοβουλία του. Αιτία για το ρεπορτάζ στάθηκαν δύο φωτογραφίες από ανάρτηση της κ. Βάσως Σωτηροπούλου στο f/b.

Όλη η επικαιρότητα